EXCLUSIV

Actriţa din România care s-a baricadat în casa de frica virusului. “Merg doar până la colț. Prefer să stau cuminte”

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 04.05.2021, 20:23
Actriţa din România care s-a baricadat în casa de frica virusului. “Merg doar până la colț. Prefer să stau cuminte”

Amuzanta actriță Marinela Chelaru, din grupul umoristic ”Vouă”, a văzut moartea cu ochii, în urmă cu trei ani, după  infarctul suferit, fiind și acum dependentă de medicamentele pentru inimă. Contactată de reporterii Impact.ro, artista ne-a mărturisit că s-a baricadat în casă, de teama virusului ucigaș. Ne-a povestit însă și despre marea ei pasiune, gătitul, fiind fan al emisiunii ”Chefi la cuțite!” (Antena 1): ”Urmăresc emisiunea și în reluare!”.

Actriţa Marinela Chelaru s-a baricadat în casa de frica virusului

Marinela Chelaru ne-a dezvăluit, pentru impact.ro: “Nu m-am dus nicăieri, tocmai ca să nu am probleme, îmi este frică pe pandemia asta, numai la spital să nu ajungi. În perioada asta, și nu numai, cum am simțit că îmi este rău mi-am luat repede medicamentele, ca să nu mi se întâmple ceva mai rău de atât. Am ajuns acum să mă duc, de frică, până la colțul blocului.

Doar când mai apare vreo excepție, o filmare, mă duc mai departe de colțul blocului. Stau în casă, de un an și ceva, pentru a nu avea probleme de sănătate. Nu mai am nici puterea aia ca în tinerețe cum mai mergeam eu cu băieții de la “Vouă” peste tot”. Totodată, artista recunoaște că bătrânețea nu este ușoară: “Ajungi să stai cuminte, la cuibar, nu credeam că este atât de greu. De Paște, am stat cu soțul meu în casă, singuri, am gătit și cam atât. Așa e la bătrânețe”.

Actrita Marinela Chelaru s-a baricadat in casa de frica virusului
Actrita Marinela Chelaru s-a baricadat in casa de frica virusului

Marinela Chelaru, fan al emisiunii ”Chefi la cuțite” (Antena 1): ”Îi iubesc pe cei trei jurați!”

Celebra actriță din grupul “Vouă” și-a găsit refugiul în gătit: “M-am făcut, în ultima vreme, mica bucătăreasă. M-am reprofilat, ușor- ușor ajung șefă la bucătărie. Acum mă apuc de treabă și văd cum arată o bucătărie. Dacă am fost plecată mai tot timpul nu am mai avut timp și de gătit”. Actrița a participat recent și la emisiunea culinară “Chefi la cuțite” (Antena1), unde a reușit să îi impresioneze pe aprigii jurați cu bunătățile ei: ”Când eram mică, am stat lângă mama, era o femeie foarte harnică, am învățat de la ea. Vreau să-l văd pe Cătălin Scărlătescu, că știu că lui îi plac dulciurile. Îi urmăresc pe cei trei jurați, îi iubesc de nu mai pot. Am ajuns să mă uit la ”Chefi la cuțite” și în reluare”, a mărturisit actrița, pentru spynews.ro

”După infarct, erau mari șanse să dau colțul!”

Marinela Chelaru a dat timpul înapoi și a povestit și despre infarctul suferit în urmă cu trei ani: “Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică, dacă a rezistat atâta. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare. M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat. De-abia așteptam să ies din spital. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, a mai declarat actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe