Actorul celebru care revine la Pro TV după 10 ani. Surpriză uriașă pentru fani

Ana-Maria Tudor 25.07.2023, 12:01
Actorul celebru care revine la Pro TV după 10 ani. Surpriză uriașă pentru fani

Pro TV a anunțat că lucrează la un nou serial intitulat „Brigada Nimic”, iar în unul dintre rolurile principale se va regăsi actorul Alexandru Papadopol. Acesta revine pe micul ecran la 10 ani distanță de la ultima sa apariție în serialul „Îngeri pierduți” difuzat de postul Acasă. Pe parcursul anilor 2004-2013, Alexandru Papadopol a fost prezent în seriale populare precum „Numai iubirea”, „Regina”, „Daria, iubirea mea”, „Pariu cu viața” și „Iubire și onoare”. Cu această nouă producție, actorul va aduce o nouă dimensiune carierei sale și va captiva din nou publicul cu talentul său remarcabil.

Papadopol revine la Pro TV după un deceniu într-o nouă producție

Pro TV a anunțat cu entuziasm începutul filmărilor unui nou serial intitulat „Brigada Nimic”, o comedie originală care promite să aducă mult umor și situații memorabile telespectatorilor.

Serialul urmărește povestea unei gaști de polițiști neadaptați, care lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a ține infractorii departe de ei.

Citește și: Mărturisirea neașteptată făcută de Alexandru Papadopol de ziua Ioanei Ginghină. Actrița a rămas fără cuvinte. „Nu ți-aș fi făcut așa ceva”

Cu toate că abordarea lor este neconvențională, brigada reușește întotdeauna să găsească soluții ingenioase și să aducă un strop de justiție în lumea lor ciudată.

Telespectatorii vor fi captivați de autenticitatea personajelor și vor avea parte de întâlniri hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legi confuze.

Chiar și în fața aparentului haos, brigada va reuși să aducă o doză de distracție și să facă dreptate în propriul său stil inconfundabil.

Cine mai face parte din distribuție

„Brigada Nimic” este un serial polițist de comedie cu un ritm alert, conceput să stârnească hohote de râs. Distribuția acestui serial este impresionantă și include actori precum: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Vezi și: Serialul nou cu care Pro TV vrea să dea lovitura. Au început filmările

Cu talentul și umorul lor, acești actori aduc la viață personaje amuzante și pline de culoare, sporind farmecul și atractivitatea acestui serial.

„Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi.

Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă” a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, conform click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe