Actorii din serialul Groapa de la PRO TV. Monica Bîrlădeanu și Dana Rogoz vă vor încânta privirea VIDEO

Ana-Maria Tudor 15.06.2023, 15:14
Actorii din serialul Groapa de la PRO TV. Monica Bîrlădeanu și Dana Rogoz vă vor încânta privirea VIDEO

Pe 15 iunie 2023, Pro TV a anunțat distribuția noului lor serial intitulat „Groapa”. Printre actorii aleși se regăsesc nume foarte cunoscute și îndrăgite de publicul român.

Serialul este adaptat după varianta turcească

Pro TV se pregătește să lanseze serialul „Groapa”, care va fi a treia adaptare a postului TV după un serial turcesc. Precedentele adaptări au fost „Vlad” și „Clanul”. Pentru „Groapa”, Pro TV a ales să adapteze serialul turcesc „Legea familiei” (cunoscut și sub numele de „Çukur”), unul dintre cele mai populare seriale turcești din 2018.

Serialul original se bazează pe lupta pentru putere, dragoste oferită de familie și loialitatea prietenilor, dar și pe depășirea pierderilor și momentelor dificile cu ajutor și susținere din partea apropiaților.

Cine sunt protagoniștii noului serial

Filmările pentru noul serial „Groapa” au început recent în Giurgiu, iar astăzi au fost dezvăluiți actorii care vor face parte din distribuție. Printre aceștia se numără: Emilian Oprea în rolul lui Franco, Răzvan Oprea în rolul lui Beni, Alexandru Conovaru în rolul lui Sile Sută, Antonia Scutaru în rolul Iolanda, Daniel Nuță în rolul lui Sasha, Ioana Brumar în rolul Aura, Maria Buză, Nicu Mihoc, Teona Stavarachi, Tudor Istodor, Marius Manole, Dana Rogoz dar și Monica Bîrlădeanu.

În noul serial, Daniel Nuță va interpreta rolul principal masculin, aducându-i viață și profunzime personajului său. Pe de altă parte, Teona Stavarachi va fi protagonistă în rolul principal feminin, aducând emoție și autenticitate în interpretarea ei. Alături de ei, Tudor Istodor și Iulian Postelnicu vor avea roluri cheie în povestea captivantă a serialului. Cu această distribuție talentată, „Groapa” promite să fie o experiență cinematografică de neuitat pentru publicul românesc.

Serialul Groapa, o imagine realistă a zilelor noastre

Adaptarea românească a serialului Çukur va oferi o perspectivă realistă și îndrăzneață asupra vieții în mafia contemporană. Va explora complexitatea relațiilor de familie din acest mediu, dezvăluind provocările și tensiunile care apar în cadrul acestora. Pe lângă aspectele întunecate ale lumii interlope, serialul va mai aborda și poveștile de dragoste pasionale și emoționante, adăugând un element de vulnerabilitate în poveste.

Cu o viziune autentică și captivantă, „Groapa” promite să fascineze publicul prin realismul său și să ofere o experiență remarcabilă. Urmăritorii serialului vor avea posibilitatea să se bucure de acesta atât pe Pro TV, cât și pe platforma digitală Voyo, în curând.

„După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intrigă și captiva”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director, conform ego.ro.

Iubitorii de seriale pot viziona ambele producții, pentru a face o distincție mai bună între cele două. Chiar dacă serialul românesc este o adaptare după celebra producție turcească, asta nu înseamnă că povestea va coincide sau că vor exista asemănări mari între cele două seriale.

Urmăriți Impact.ro și pe