Acestea sunt cele mai calde țări în ianuarie. Care sunt paradisurile în care efectiv uiți de frig

Elena Avramescu, Anca Manolica 23.12.2020, 11:34
Acestea sunt cele mai calde țări în ianuarie. Care sunt paradisurile în care efectiv uiți de frig

Cele mai calde țări în ianuarie. Iarna are frumusețea sa, iar nimeni nu poate contesta asta. Însă sunt multe persoane care nu adoră frigul și zăpada, astfel că un peisaj de vară, însorit, cu plaje încântătoare sunt mult mai pe gustul lor. În acest sens, venim în ajutor cu câteva locații de vară ideală pentru luna ianuarie.

Cele mai calde țări în ianuarie

Deschidem lista cu cele mai calde țări în ianurie cu Emiratele Arabe Unite. Aici, vremea este pur și simplu perfectă, însă este important de menționat că nu chiar în toate părțile. Cele mai recomandate zone sunt în Al-Aïn, Sharjah, Emiratul Ras al-Khaimah, Emiratul Fujairah, Abu Dhabi, Ajman, Adh Dhayd, Dubai si Hatta. În aceste orașe, condițiile meteo sunt ideale și îți vor permite să te bucuri 100% de vacanța ta: soare, ploaie foarte rară, o umiditate suportabilă și 365 de zile pe an în care poți înota confortabil. Așadar, o poți trece pe lista ta de dorințe „călătoare”.

Qatar

Vremea în Doha în luna ianuarie este uscată și nu plouă niciodată, termometrul situându-se în jurul a 23 de grade Celsius în timpul zilei. Condițiile meteo sunt ideale pentru a vizita această țară. Vei da peste niște peisaje absolut speciale și de fenomentul de mare în deșert care nu se mai regăsește decât într-o singură țară de pe glob, în Namibia. Mai mult, vei putea vizita numeroasele moschei sau vei putea face o plimbare pe Doha Corniche la apus. Peisajul te va cuceri, cu singuranță.

Vezi continuarea pe Știri din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...