Accident rutier pe A1, cu 12 persoane implicate. O persoană a murit, iar alta este în stare gravă

Elena Avramescu 28.07.2022, 09:43
Accident rutier pe A1, cu 12 persoane implicate. O persoană a murit, iar alta este în stare gravă

O nouă tragedie s-a produs pe șoselele din România. De data aceasta este vorba despre un accident rutier produs pe A1, km 17, sensul spre București, în care sunt implicate mai multe vehicule. În aceste momente acționează nu mai puțin de 5 ambulanțe SMURD și un elicopter SMURD, 1 SABIF, o mașină de descarcerare și o autospecială de stingere.

Accident mortal pe Autostrada A1

Din informațiile aflat până acum, 12 persoane sunt implicate în acest accident auto. Dintre acestea, două victime au fost descarcerate în urmă cu câteva minute, iar celelalte persoane sunt evaluate de echipajele medicale.

ISUBIF și ISU Giurgiu acționează în aceste momente, la fața locului.

După ce toate victimele au fost extrase, s-a constatat că dintre cele două victime încarcerate, una este decedată, iar cealaltă se află în stare gravă. Bărbatul care a decedat era conducatorul unei autoutilitare.

Accident rutier pe A1
Accident rutier pe A1

Trei persoane, rănite în urma accidentului de pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu

În cursul zilei de ieri, un alt accident rutier cumplit s-a produs în România, mai precis pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, între Cunța și Săliște. Astfel că cinci persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat în coliziune cu un autocamion, în zona Aciliu.

Traficul rutier din zonă a fost blocat timp de mai multe minute, iar două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu descarcerare și o autospecială de transport victime multiple au intervenit de urgență.

Accidentul s-a soldat cu 5 victime și au fost implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu TIR condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Hunedoara și un autoturism condus de un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Conform polițiștilor, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, precum și a două pasagere, în vârstă de 29 și 52 de ani, ambele din Rășinari, județul Sibiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...