Accident pe bulevardul Metalurgiei, în sectorul 4. Un copil a fost lovit de mașină în timp ce se afla la locul de joacă

Anca Manolica 12.09.2022, 15:11
Accident pe bulevardul Metalurgiei, în sectorul 4. Un copil a fost lovit de mașină în timp ce se afla la locul de joacă

Accident în Capitală, în cursul zilei de luni, 12 septembrie 2022, în urma căruia un copil de trei ani a ajuns de urgență la spital. Potrivit informațiilor apărute, minorul a fost lovit de o mașină care a ieșit de pe carosabil și s-a oprit direct într-un loc de joacă de pe Bulevardul Metalurgiei din sectorul 4. Acesta este conștient și a fost transportat la Spitalul Marie Curie.

Copil de trei ani, lovit de o mașină la locul de joacă

O șoferiță din Capitală a provocat un accident, astăzi, 12 septembrie, lovind un copil de trei ani care se afla la locul de joacă. Aceasta avea intenția de a parca mașina, dar a încurcat pedalele şi a lovit un minor care se dădea în leagăn la acel moment. Accidentul a avut loc pe bulevardul Metalurgiei din Bucureşti, sectorul 4, într-un ansamblu rezidenţial.

Potrivit Antena 3, femeia a încercat să parcheze autovehiculul lângă spațiul special amenajat de joacă, însă la un moment dat a încurcat pedalele şi a intrat cu autoturismul într-un copil în vârstă de trei ani. Acesta din urmă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Marie Curie pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

„Un autoturism a pătruns într-un loc de joacă și a lovit un leagăn în care se afla un minor, în vârstă de 3 ani. Minorul prezintă un hematom și a fost transportat conștient la Spital Marie Curie, conștient. La acest caz a acționat o ambulanță Smurd”, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență, potrivit G4Media.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au deschis o anchetă, şoferiţa fiind testată cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

– Știre în curs de actualizare –

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...