Accident mortal pe A1, între Timișoara și Arad. Trei mașini au fost implicate | Imagini dramatice

Cătălina Burghelea 15.03.2022, 09:41
Accident mortal pe A1, între Timișoara și Arad. Trei mașini au fost implicate | Imagini dramatice

Accident grav în județul Timiș. Un şofer de 26 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit într-o autoutilitară de transport marfă, care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În accident a fost implicat și un ansamblu rutier. Conducătorul vehiculului de marfă a fost rănit, la fel și alți doi pasageri. Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad.

Accident deosebit de grav în județul Timiș

În noaptea de luni spre marţi, pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad, s-a produs un accident mortal. Un autoturism, o autoutilitară și un ansamblu rutier au fost implicate. Evenimentul rutier a avut loc în apropiere de comuna Orţişoara. Impactul a fost foarte puternic, unul dintre motoare fiind proiectat la zeci de metri distanţă de locul accidentului. Au intervenit pompierii şi echipajele SMURD din Timişoara, dar şi poliţiştii de la Biroul Autostrăzi. Circulația a fost oprită din cauza accidentului.

O persoană a decedat, altele au fost rănite

Un grav accident rutier s-a produs pe autostrada Timişoara-Arad, în apropiere de comuna Orţişoara, în urma impactului dintre o maşină, un microbuz şi o cisternă. Conducătorul autoturismului nu a supraviețuit. Trei oameni au fost răniţi. A intervenit descarcerarea, timp în care traficul rutier în zonă a fost oprit. Una dintre persoanele rănite a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de ISU Timiş. Victimele au fost transportate de urgenţă la spitale din Timişoara.

Dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă

Poliţia Timiş a anunţat, marţi, 15 martie, că impactul a avut loc între autoturismul condus de tânărul de 26 de ani şi o autoutilitară de transport marfă, care s-a răsturnat în șanț. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

„Azi-noapte, în jurul orei 23:30, a avut loc un accident rutier pe A1, direcția de deplasare Timișoara-Arad. În accident au fost implicate o autoutilitară de transport marfă, un autoturism și un ansamblu rutier, iar autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul autoturismului, în vârstă de 26 de ani a decedat, iar conducătorul autoutilitarei și doi pasageri din aceasta au fost răniți ușor. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, a transmis IPJ Timiș, relatează presa locală.

Foto Observator
Foto Observator

Care a fost cauza acestui accident mortal

Poliţiștii timișoreni face cercetări la fața locului, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier, cauza probabilă fiind nepăstrarea distanţei în mers.

Tamponare în lanț pe A1 Timișoara-Arad

Tot pe A1, luni dimineață, s-a produs o tamponare în lanț în apropiere de Giarmata, județul Timiș, la km 504, pe sensul de mers Arad – Timișoara. În accident au fost implicate trei autoturisme și un TIR, rezultând rănirea a două persoane. Banda 2 a fost închisă, a explicat DRDP Timișoara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...