Accident groaznic în Ialomița. O șoferiță de 30 de ani a ars de vie în mașina pe care o conducea, după ce s-a izbit de copac și a luat foc VIDEO

Cătălina Burghelea 03.12.2021, 06:19
Accident groaznic în Ialomița. O șoferiță de 30 de ani a ars de vie în mașina pe care o conducea, după ce s-a izbit de copac și a luat foc VIDEO

Un accident cumplit a avut loc pe DN 2 A, la intrare în localitatea Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa, joi seară, după ce un autoturism a derapat, s-a lovit de un copac şi a luat foc. Șoferița, o tânără de circa 30 de ani, a rămas captivă în maşina cuprinsă de foc, fiind găsită carbonizată de salvatori. Traficul în zonă a fost blocat.

Sfârșit cumplit pentru o șoferiță de 30 de ani

Drumul unei tinere de 30 de ani s-a sfârşit cumplit, în seara zilei de 2 decembrie, în jurul orei 21.30, pe DN2A, din județul Ialomița. Femeia  nu a mai putut ieși din maşina pe care o conducea, după ce a provocat un accident rutier. În urma impactului, autovehiculul s-a transformat într-o imensă vâlvătaie, iar şoferiţa a ars de vie.

Traficul a fost blocat pe DN 2 A

Traficul pe DN 2 A, la intrare în localitatea ialomițeană Andrăşeşti, a fost blocat, după ce autoturismul condus de o șoferiță de 30 de ani a derapat, s-a lovit de un copac şi a luat foc. Tânăra a fost surprinsă în maşina care a luat foc, fiind găsită complet carbonizată.

În jurul orei 21.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină la un accident rutier pe DN 2 A, produs în urma derapajului unui autoturism ce a intrat într-un copac și a luat foc.

Mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac și a luat foc

Echipajele de intervenție din judeţul Ialomiţa au ajuns imediat la locul tragediei, dar au privit neputincioşi la mașina care ardea ca o torță. Autoturismul care se izbise de un copac era cuprins de flăcări, iar femeia de la volan, rămasă încarcerată între fiare, nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă.

Tânăra de la volan nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Potrivit IPJ Ialomiţa, mașina ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, iar în urma coliziunii s-a declanșat incendiul.

„În această seară, în jurul orei 21,30, pe DN 2 A la intrare în localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări.”, a transmis IPJ Ialomiţa, scrie Obiectiv.net.

La sosirea salvatorilor, autoturismul ardea ca o torță

La faţa locului au intervenit o autospecială de stins incendii, un echipaj de descarcerare şi o salvare SMURD, dar si două ambulanţe ale SAJ. Din păcate, pentru șoferiță nu s-a mai putut face nimic, ea fiind găsită carbonizată.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, iar conducătorul auto, o tânără de aproximativ 30 ani, nu a putut fi salvată.

Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul groaznic, în care și-a pierdut viața o femeie. Aceasta se afla la volanul mașinii sale, care a derapat, s-a izbit de un copac, apoi a luat foc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...