Accident grav în Alexandria, sâmbătă dimineața. 13 persoane au ajuns la spital. Microbuzul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară

Ioana Bucur 05.11.2022, 08:02
Accident grav în Alexandria, sâmbătă dimineața. 13 persoane au ajuns la spital. Microbuzul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă dimineața, pe o stradă din municipiul Alexandria. Un microbuz în care se aflau 15 pasageri a fost lovit de o autoutilitară ce transporta marfă. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, 13 persoane fiind duse de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Primele informații de la ISU Teleorman.

Accident grav în Alexandria

Un microbuz în care se aflau 15 pasageri a fost lovit de o autoutilitară ce transporta marfă într-o intersecție din municipiul Alexandria. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, 13 persoane fiind transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 04:00. La scurt timp după, un apel la 112 anunța producerea unui accident la intersecţia străzilor Cuza Vodă şi 1 Mai din oraș.

„Astăzi de dimineaţă, la ora 04.02, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă s-a anunţat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecţia străzilor Cuza Vodă şi 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară de transport marfă.

La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieşite, acuzând leziuni uşoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz şi una din autocamionetă”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, ISU Teleorman.

Din primele informații, cele 13 persoane care au ajuns la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite şi îngrijiri de specialitate au vârste cuprinse între 25 și 65 de ani, toate prezentând leziuni ușoare.

La fața locului au fost trimise pentru intervenție salvatori cu șase ambulanţe SAJ, una SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o maşină de stingere şi o autospecială de descarcerare.

Accident grav în Alexandria, sâmbătă dimineața. 13 persoane au ajuns la spital. Microbuzul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară

Accident pe DN1, vineri seară

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele producerii accidentului dintre microbuz și autoutilitară.

Vineri seară, un autocar în care se aflau 48 de pasageri, 43 dintre aceștia fiind copii, a lovit un taur, pe DN1, în judeul Prahova. În urma impactului, animalul a fost proiectat într-un alt autoturism.

„În urma impactului, o singură persoană din autoturism acuză răni uşoare, fiind evaluată medical, iar animalul se află în acest moment pe suprafaţa de rulare”, a transmis Centrul Infotrafic.

Circulația a fost întreruptă pe sensul către București.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...