Accident de ultimă oră pe DN6, în zona Porțile de Fier. Un TIR a căzut într-o prăpastie, traficul este îngreunat. Care este starea șoferului

Stan Filon 29.11.2022, 22:10
Accident de ultimă oră pe DN6, în zona Porțile de Fier. Un TIR a căzut într-o prăpastie, traficul este îngreunat. Care este starea șoferului

Accident foarte grav pe DN6, în zona Porțile de Fier, unde un TIR a căzut pur și simplu într-o prăpastie! Accidentul a avut loc în urmă cu scurt timp pe DN 6, între municipiul Orșova și Porțile de Fier I, iar salvatorii au sosit deja la fața locului!

Accident de ultimă oră pe DN6, în zona Porțile de Fier

Update: Centrul Infotrafic a oferit un comunicat oficial, iar veștile nu sunt bune. Șoferul TIR-ului prăbușit în prăpastie nu prezintă semne vitale.

„Un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o diferenţă de nivel de peste 50 de metri, în zona stâncoasă. Şoferul autotrenului nu prezintă semne vitale, procedându-se la descarcerarea acestuia. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute”, transmite Centrul Infotrafic.

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu scurt timp pe DN6, în județul Mehedinți, în zona porțile de Fier, unde șoferul unui TIR se pare că ar fi pierdut controlul volanului, după care s-a prăbușit într-o prăpastie.

Colosul înmatriculat în străinătate s-a prăbușit de la peste 50 de metri în zona viaductului Padina, din județul Mehedinți, în zona stâncoasă, anunță polițiștii.

Accident de ultima ora pe DN6, in zona Portile de Fier
Accident de ultima ora pe DN6, in zona Portile de Fier

TIR-ul s-a prăbușit de la o înălțime de 50 de metri

Din primele informații, șoferul TIR-ului prăbușit în prăpastie nu prezintă semne vitale, iar echipajele care intervin încearcă acum să-l scoată din resturile mașinii. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, precizează polițiștii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...