Accident cumplit în județul Constanța, pe DN3. O femeie a murit, iar alte nouă persoane au fost rănite. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD

Andra Daoud 03.09.2022, 22:13
Accident cumplit în județul Constanța, pe DN3. O femeie a murit, iar alte nouă persoane au fost rănite. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD

Un accident grav, soldat cu zece victime, un mort și nouă răniți, s-a produs sâmbătă după-amiaza în județul Constanța. Două autoturisme s-au ciocnit pe DN3, la ieșirea din localitatea Băneasa, către Ostrov. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD, însă pentru una dintre victime medicii nu au mai putut face nimic.

Accident grav în județul Constanța, sâmbătă seara

Zece persoane, dintre care trei copii, au fost implicate sâmbătă seara într-un grav accident de circulație, pentrecut pe DN3 din județul Constanța. Două autoturisme s-au ciocnit, iar la fața locului au ajuns în total zece echipaje de descarcerare, stingere a incendiilor, ambulanțe SAJ și SMURD, precum și elicopterul SMURD.

Una dintre victime, o femeie aflată în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, însă protocolul de resuscitare nu a dat rezultate, în cazul acesteia fiind declarat decesul. Celelalte nouă victime, cu diferite traumatisme însă conștiente, au fost transportate la spital, după cum a transmis ISU Dobrogea.

„Total persoane implicate 10, dintre care: şapte adulţi – cinci bărbaţi, două femei – şi trei minori. Persoana căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare a fost declarată decedată la locul intervenţiei. (…) Transport la spital: SMURD Cernavodă – doi minori şi un adult (conştienţi), SMURD Medgidia – doi adulţi (conştienţi), elicopter SMURD – un minor (conştient). Celelalte trei persoane adulte (conştiente), transportate la spital cu trei ambulante SAJ.”, a transmis ISU Dobrogea.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe