Accident cu români în Bulgaria. Maşina lor a luat foc după impactul violent cu un TIR

Andrei Simion 28.05.2023, 16:58
Accident cu români în Bulgaria. Maşina lor a luat foc după impactul violent cu un TIR

Tragedie fără margini! Doi români și-au pierdut viața, duminică, în Bulgaria, după o coliziune frontală în timpul unei depășiri. Accidentul s-a produs pe drumul Ruse-Byala, în apropiere de intersecția spre Dve mogili.

Accident grav în Bulgaria

Din primele informații, un autoturism Toyota, înmatriculat în România, se deplasa în direcția Byala, când șoferul a depășit un tronson interzis și s-a ciocnit frontal cu un camion Volvo condus tot de un român în vârstă de 52 de ani. În urma impactului, mașina a luat foc, iar cei doi ocupanți au fost găsiți carbonizați. Deocamdată, nu se știe identitatea lor. Alerta a fost dată de alt conducător auto.

„De la Midata cum veneam încoace, am văzut că s-a întâmplat ceva în față, am oprit aici, am sărit să văd dacă pot să scot pe cineva, să ajut, însă foarte repede maşina a luat foc și am tras pe dreapta și am sunat la 112”, a relatat Georgi Iliev pentru Ruse Media.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din Dve Mogili și ambulanțe. Intervenția salvatorilor a împiedicat pericolul ca şi TIR-ul să ia foc. Șoferul acestuia a refuzat examinarea de către medici, iar testul de alcool a ieșit negativ.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe