A prevestit tragedia de la Colectiv iar acum face o previziune despre cel de-al Treilea Război Mondial. Maria Ghiorghiu: „Sunt şi copii”

Iancu Andreea 08.03.2022, 08:22
A prevestit tragedia de la Colectiv iar acum face o previziune despre cel de-al Treilea Război Mondial. Maria Ghiorghiu: „Sunt şi copii”

Ținând cont de impredictibilitatea mutărilor lui Vladimir Putin în cadrul războiului din Ucraina, tot mai multe scenarii controversate au prins contur. O clarvăzătoare, care a prevestit tragedia de la Colectiv, vorbește acum despre cel de-al Treilea Război Mondial. Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a vorbit inclusiv despre posibilitatea unui atac nuclear.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, previziune despre cel de-al Treilea Război Mondial

După 12 zile de război dincolo de granițele României, tot mai multe scenarii și teorii ale conspirației apar la lumină. O clarvăzătoare din Iași, care a prezis tragedia de la Colectiv și multe altele, a vorbit despre cel de-al Treilea Război Mondial, o teorie care pare tot mai reală cu cât Vladimir Putin își continuă atacul în Ucraina.

Pentru că sentimentele de panică și deznădejde prind tot mai mult contur în contextul conflictului armat, prezicătoarea Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj despre situația cu care ne confruntăm. Clarvăzătoarea a încercat să îi liniștească pe oameni și a dezvăluit dacă ne putem aștepta ca liderul de la Kremlin să treacă la un gest periculos.

„În aceaste zile pline de chin, de groază şi suferinţă, zile în care Războiul lui Putin a curmat multe vieţi, cu siguranţă ne întrebăm cu toţii, lumea întreagă de pe pământ se întreabă, dacă va apăsa Putin butonul roşu, dacă va da Bomba Nucleară. Dragilor, nici Putin şi nici altcineva din această lume, de pe acest pământ, nu va mai apăsa butonul roşu, nu vor mai da Bomba Nucleară! Şi iarăşi vă veţi întreba şi pe bună dreptate, de unde ştiu eu toate acestea? Vă voi răspunde chiar acum: de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, de la DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA DOMNULUI.

Astăzi dimineaţă, m-a trezit un glas care spunea aşa: ‘Mai sunt şi copii.’ Dar un alt glas, adăuga cu fermitate: ‘Nu se pune problema distrugerii în masă! Categoric, nu vor fi folosite armele de distrugere în masă!’ Aşadar dragii mei, nimănui să nu-i fie teamă că va veni sfârşitul lumii întregi, că vreo ţară ar îndrăzni să declanşeze Bomba Nucleară. Repet: Nici Putin şi nimeni altcineva, nu va da Bomba sau Bombele Nucleare!”, a transmis Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Maria Ghiorghiu, despre cel de-al Treilea Război Mondial
Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea din Iași

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a se remarca drept clarvăzătoare

Maria Ghiorghiu este o clarvăzătoare celebră, care s-a făcut remarcată prin prezicerea incendiului din Colectiv și accidentului din Apuseni. Înainte de acestea însă, femeia avea o meserie obișnuită. Ea ar fi fost casieriță la Loteria Română. Deși nu a prezis numerele la loto, femeia pare să se descurce de minune în privința evenimentelor care ne înconjoară.

Ulterior, ea a devenit secretară în cadrul unui cabinet de avocatură, unde lucrează și în prezent. Prezicătoarea din Iași are însă un blog, unde postează numeroase anunțuri și mesaje, prin care ne transmite ceea ce îi spun vocile. Femeia se consideră extrem de credincioasă și astfel reușește să prevadă momentele tragice importante din ultimii ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...