A murit Gianluca Vialli. Fostul mare atacant al lui Juventus a decedat la 58 de ani din cauza unei boli cumplite

Stan Filon 06.01.2023, 12:27
A murit Gianluca Vialli. Fostul mare atacant al lui Juventus a decedat la 58 de ani din cauza unei boli cumplite

Lumea fotbalului este din nou în doliu! Fostul mare internațional italian Gianluca Viali a murit, vineri, la vârsta de 58 de ani. Fotbalistul legendar se lupta de 5 ani cu o boală nemiloasă, care într-un final l-a răpus. Fostul sportiv a murit într-un spital din Londra.

A murit Gianluca Vialli

După moartea lui Sinisa Mihajlovic și a marelui Pelé, o altă a întristat lumea fotbalului. Gianluca Viali a murit la vârsta de 58 de ani. Născut la Cremona, pe 9 iulie 1964, Gianluca Vialli avea 58 de ani și se lupta de cinci ani cu un cancerul pancreatic. Fostul mare atacant al „Squadrei Azzurra” și al al echipelor Cremonese, Sampdoria, Juventus și Chelsea, era spitalizat la Londra, potrivit Corriere dello Sport.

Pe 14 decembrie, Gianluca Vialli a transmis un mesaj, care avea însă să fie ultimul: „La finalul unei ‘negocieri’ lungi și dificile cu minunata mea echipă de oncologi, am decis să îmi suspend, sper că temporar, angajamentele profesionale prezente și viitoare.

A murit Gianluca Vialli
A murit Gianluca Vialli

„O îmbrățișare”

Scopul este de a-mi folosi toate energiile psiho-fizice pentru a-mi ajuta organismul să depășească această fază a bolii, pentru a putea face față cât mai curând unor noi aventuri și a le împărtăși cu voi toți. O îmbrățișare”.

Gianluca Vialli a fost asistentul selecționerului Roberto Mancini la naționala Italiei, iar în 2020, „Squadra Azzurra” a cucerit, alături de acest tandem, Campionatul European.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...