A murit Darren Drozdov. Starul din wrestling rămăsese paralizat după o luptă în ring

Raluca Alexe 01.07.2023, 16:12

Starul wrestling Darren Drozdov a murit, la 54 de ani. Sportivul era paralizat de mai mulți ani, în urma unei lupte tragice în ring.

Sportivul a trăit într-un scaun cu rotile 24 de ani

Lumea sporturilor de contact este în doliu. Fostul luptător de wrestling, Darren Drozdov, a murit ieri, la vârsta de 54 de ani. Starul din ring, care era poreclit „Puke”, a murit din cauze naturale, potrivit unui comunicat transmis de familia regretatului sportiv. El era paralizat din 1999, când a suferit un accident în ring.

„Cu toate acestea, Droz și-a menținut o mentalitate de campion și a trăit fiecare zi la maximum, deși nu a putut să se miște de la gât în ​​jos în ultimii 24 de ani. (…) Voi toți i-ați dat un sens, un scop și ceva pentru care să trăiască. V-a iubit pe fiecare dintre voi și a prețuit conversațiile, biletele și scrisorile pe care le-a primit. Credința lui în umanitate nu s-a șubrezit niciodată, așa că să știți că pentru toată dragostea pe care i-ați arătat-o, el v-a iubit la rândul lui”, a transmis familia sportivului.

Înainte de a deveni luptător de wrestling, Darren Drozdov a jucat fotbal american la Universitatea din Maryland. A ajuns, apoi, în National Football League, unde a jucat pentru New York Jets, Denver Broncos și Philadelphia Eagles.

„Întotdeauna există o altă zi. Doar pentru că sunt paralizat și blocat într-un scaun cu rotile, nu înseamnă că viața mea s-a terminat. Am învățat să trăiesc din nou, iar viața mea este departe de a se fi terminat”, a spus sportivul acum ceva timp, din scaunul cu rotile.

Într-un tweet, actorul și luptătorul Dwayne „The Rock” Johnson și-a amintit de Drozdov ca fiind unul dintre „frații săi de ring”.

„Am luptat de multe ori împreună. Un tip atât de grozav. O mare personalitate și un mare talent de luptător. Întotdeauna vorbeam despre fotbal și pescuit. Trimitem dragoste, putere și lumină familiei sale. RIP frate”, a scris Johnson.

Urmăriți Impact.ro și pe