A doua semifinală Românii au Talent, 20 mai 2022. Încă cinci concurenţi au trecut în marea finală. Surpriza anunțată de juriu

Ioana Bucur 21.05.2022, 00:27

Emoții uriașe pentru concurenții din cea de-a doua semifinală „Românii au talent”, 20 mai 2022. Îndrăgitul show de la PRO TV este la un pas de marea finală, ediția de vineri a completat formula finaliștilor care se vor duela pentru marele premiu al competiției, alături de cei cinci calificați săptămâna trecută. Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete, Smiley și Pavel Bartoș au fost pregătiți pentru întâlnirea cu semifinaliștii.

A doua semifinală „Românii au talent” a ales ultimii finaliști ai sezonului

Vineri, 20 mai 2022, de la ora 20:30, se dă startul celei de-a doua semifinale „Românii au talent”. Prezentatorii, jurații și concurenții care vor urca pe scenă sunt pregătiți pentru întâlnirea live cu publicul show-ului de la PRO TV, toți întrebându-se cine vor cei aleși să treacă mai departe în marea finală de săptămâna viitoare.

Cei 12 semifinaliști ai acestei seri sunt: Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă. Dintre aceștia, doar cinci vor fi aleși de public, alăturându-se norocoșilor calificați în prima semifinală pentru ultima etapă a competiției și șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Celor zece concurenți aleși de public în cele două semifinale li se adaugă al 11-lea concurent – un wild card ales de juriu (orice concurent necalificat din ambele semifinale).

În doar câteva ore, dintre cei 12 eroi ai serii, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Apoi, la finalul ediției, cei patru jurați vor alege unul dintre cei care nu au fost votați de public și îi vor oferi un wild card. Acesta va completa tabloul marei finale care va cuprinde 11 concurenți – explică reprezentanții PRO TV.

La finalul unei ediții fabuloase, publicul și-a desemnat favoriții din a doua semifinală Românii au talent. Votul a fost realizat prin SMS, dar și online, pe site-ul emisiunii, după ce Smiley și Pavel Bartoș au dat „Start vot”. Aceștia sunt: Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Emanuel Ion, Aurel Niamțu și Bianca Ciocîrlan.

Al 11-lea finalist, wild cardul oferit de juriu, este grupul X-Treme Brothers.

A doua semifinală Românii au Talent, 20 mai 2022. Încă cinci concurenţi vor trece în marea finală

Cine sunt primii cinci finaliști Românii au talent

Vineri, 13 mai, primii 12 semifinaliști aleși de juriu au revenit pe scena de la Românii au Talent, pentru a obține un loc în marea finală, care va fi pe 27 mai.

Dacă pe cei patru jurați i-au convins deja de talentul lor, în seara aceasta au avut o misiune mult mai grea: să convingă publicul telespectator. Oamenii de acasă au fost cei care au votat și au ales cinci dintre cei 12 concurenți care merită un loc în finală.

Prima semifinală live a show-ului Românii au Talent a început la Pro TV la ora 20:30. Cei 12 semifinaliști care au apărut pe scenă și au încercat să convingă publicul că merită să ajungă în finală sunt: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu.

Publicul și-a desemnat favoriții din prima semifinală live. Votul a fost realizat prin SMS, dar și online, pe site-ul emisiunii, după ce Smiley și Pavel Bartoș au dat „Start vot”. Aceștia sunt: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă

Urmăriți Impact.ro și pe