A decis să își spioneze soția și a montat camere video în bucătărie. A avut un șoc când a văzut ce făcea femeia când el lipsea de acasă

Anca Manolica 09.11.2022, 22:06
A decis să își spioneze soția și a montat camere video în bucătărie. A avut un șoc când a văzut ce făcea femeia când el lipsea de acasă

Din dorința de a afla ce face soția lui atunci când el nu este acasă, un bărbat a decis să o filmeze pe ascuns. Acesta a montat camere de supraveghere în bucătăria casei lor, iar imaginile au dezvăluit gesturi cu adevărat șocante. Femeia a fost arestată imediat după ce soțul a alertat autoritățile.

Și-a spionat soția, iar imaginile de pe camerele de supraveghere l-au îngrozit

Un bărbat, medic de meserie, a decis să își spioneze soția și a montat camere de supraveghere în bucătăria locuinței lor. Dar ceea ce a descoperit bărbatul l-a uluit pe bărbat, fapt ce l-a determinat să cheme de urgență poliția. Iată ce făcea în bucătărie  femeia care i-a fost alături în ultimii zece ani din viață.

Jack Chen a luat o decizie surprinzătoare, aceea de a monta o cameră de supraveghere în bucătăria locuinței de familie pentru a vedea ce face, de fapt, soția lui atunci când el nu este acasă. Ce a descoperit l-a lăsat uimit, pentru că, deși avea bănuia anumite lucruri, nu o credea în stare să facă ceea ce a făcut.

Ce făcea femeia în bucătărie

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, medicul a putut vedea cum soția lui încerca să îl otrăvească zi de zi, punându-i în limonadă o soluție chimică ce se folosește pentru curățarea canalizării.

Ce făcea femeia în bucătărie. Foto: captură independent.co.uk
Ce făcea femeia în bucătărie. Foto: captură independent.co.uk

După ce bărbatul le-a arătat polițiștilor filmarea cu femeia care îi otrăvea băutura, Yue „Emily” Yu a fost arestată de politiști în fața cabinetului său, de profesie medic dermatolog.

Cu toate acestea, inculpata a scăpat din spatele gratiilor după ce a plătit o cauțiune de 30.000 de dolari, potrivit registrului persoanelor închise din închisoarea Orange County, citate de The Independent. Aceasta nu a fost încă acuzată penal.

Se pare că otrăvirea zilnică a soțului nu era singura acțiune împotriva membrilor familiei sale pe care femeia le făcea. Potrivit declarațiilor lui Jack Chen, aceasta era agresivă fizic și verbal atât cu el, cât și cu micuții lor, cărora le adresa cuvinte urâte.

„Când Emily devine frustrată și țipă la copii, ea folosește de obicei o frază chinezească care se traduce prin „du-te și mori”, De asemenea, ea le spune copiilor „capul tău are o problemă”, „capul tău este bolnav”, „idiotul naibii”, „prostul naibii” și „dă-te d******* din calea mea””, a declarat bărbatul în fața instanței.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...