A cheltuit sume impresionante ca să arate ca păpușa Ken, dar acum vrea să se transforme în Barbie. Cum a ajuns bărbatul să arate. Imagini uluitoare

Diana Radu 08.01.2020, 14:58
A cheltuit sume impresionante ca să arate ca păpușa Ken, dar acum vrea să se transforme în Barbie. Cum a ajuns bărbatul să arate. Imagini uluitoare

După ce a cheltuit peste un milion de dolari ca să arate ca păpușa Ken, brazilianul Rodrigo Alves vrea să se transforme în Brabie. Acesta a declarat că ani de zile a încercat să trăiască ca un bărbat, dar se simte, de fapt, femeie. Drept urmare, acesta a pornit din nou pe drumul transformîrilor și a intervențiilor chirurgicale. Iată cum arată acum!

Păpușa umană Ken vrea să se transforme în Barbie: ”În spatele ușilor închise, trăiesc ca o femeie”

Rodrigo Alves, cunoscut de publicul larg ca și păpușa umană Ken a investit o avere în aspectul său fizic, însă acesta și-a dat seama că nu se simte bine în piele lui. Mai exact, bărbatul a dezvăluit că în interiorul său se simte femeie, așa că a luat decizia de a se transforma în păpușa Barbie. Astfel, acesta a trecut printr-o nouă serie de transformări, și-a pus extensii de păr, și-a făcut implanturi în fese și în piept și le-a cerut fanilor să-i spună de acum înainte Roddy.

De asemenea, acesta i-a mai anunțat pe fani că în cursul acestui an va deveni 100% femeie. ”Îmi doresc ca, la un moment dat, oamenii să se uite la mine și să spună: Uite ce femeie frumoasă!”, a declarat Alvares. Iată cum arată acum păpușa umană Ken, transformarea este uimitoare!

ken, barbie, transformare
Păpușa Ken s-a transformat în Barbie

„Ani de zile am încercat să trăiesc ca și bărbat. Am avut pătrățele false pe abdomen, mușchi falși, dar nu făceam altceva decât să mă mint pe mine! În spatele ușilor închise, trăiesc ca o femeie de mai bine de trei luni. Iubesc tot ce vine la pachet cu această nouă identitate sexuală. Îmi place să mă duc la salon, să-mi fac unghiile, părul. Sigur, am fost atât de hulit și considerat un ciudat, că mă tem de cum va reacționa publicul!”, conchide brazilianul.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a dezvăluit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat „fatal”. Și-a injectat silicon în abdomen pentru a-și construi pătrățelele pe care alții le obțin după ani buni în sala de forță, și-a pus mușchi falși în brațe și și-a operat fața. Acum a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata sa fire, cea feminină.

Modelul brazilian și-a șters vechiul cont de Instagram și și-a creat altul, care să corespundă cu noua sa identitate. În 24 de ore a reușit să strângă o cumunitate de admiratori de peste 867.000 de oameni.

Urmăriți Impact.ro și pe