Cu cine s-a iubit Lili Sandu înainte de a face un copil cu actualul soț. Lista este extrem de lungă

Iancu Andreea 17.08.2020, 13:19
Cu cine s-a iubit Lili Sandu înainte de a face un copil cu actualul soț. Lista este extrem de lungă

Lili Sandu a avut o viață amoroasă extrem de tumultoasă. Frumoasa vedetă a reușit să cucerească o listă lungă de bărbați, cu care a avut și relații. Deși unele de scurtă durată, altele mai lungi, Lili Sandu a reușit să se bucure de iubirea partenerilor și a învățat care este tipul de bărbat pe care și-l dorește drept soț pentru toată viața. Astfel, vedeta a ajuns la Silviu Țolu.

Cine sunt bărbații cu care s-a iubit Lili Sandu

Frumoasa vedetă are multă experiență la capitolul amor. Înainte de a-l cunoaște pe Silviu Țolu, tatăl băiețelului său, Lili Sandu s-a iubit cu multe nume celebre. În adolescență, Lili a trăit o poveste de dragoste cu Sișu, fostul membru al trupei La Familia. Deși este neașteptată această legătură, vedeta susține că pe atunci era doar o tânără pasageră, inocentă. Lili Sandu avea doar 19 ani atunci când l-a cunoscut pe artist.

De asemenea, printre primii parteneri ai vedetei s-a numărat și Paul Panait, de la Gaz pe Foc. Acesta le lăuda pe atunci că „a fost primul care a sărutat-o pe Lili Sandu”, conform spynews.ro.

În urmă cu 20 de ani, în anul 2000, Lili Sandu și Bogdan Stelea deveneau un cuplu. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă lucrurile au luat o altă turnură după 6 ani de relație. Ulterior, Lili Sandu s-a afișat cu Răzvan Fodor și apoi cu Syda, fostul soț al Elenei Băseascu.

Apoi, doi afaceriști, Michele Nusco și Mark Chouraqui, au fost la brațul lui Lili timp de doar câteva luni. Totuși, o nouă veste șoca showbiz-ul în anul 2008. Mihai Onilă, membrul trupei AxxA, declara că este norocosul alături de care Lili și-a început viața sexuală.

”Ne-am cunoscut prin 1997. Mi-a zis că e virgină şi prima noapte s-a consumat la mine acasă”, spunea Onilă, potrivit spynews.ro.

O parte dintre bărbații celebri cu care s-a iubit Lili Sandu
O parte dintre bărbații celebri cu care s-a iubit Lili Sandu

Lili Sandu, proaspătă mămică

Lili Sandu se bucură de cele mai frumoase clipe din viața sa. Minunea s-a produs, și după ce a încercat diferite metode să rămână însărcinată, lucrurile au decurs perfect natural. Lili a avut o sarcină relativ ușoară și a primit cu bucurie fiecare nouă schimbare.

Înainte de marele eveniment, vedeta împreună cu iubitul său, Silviu Țolu, au decis să organizeze o petrecere pentru micuțul lor. Atunci au făcut și anunțul. Băiețelul lor se va numi Thomas Jay.

Bebelușul a decis să vină pe lume pe data de 10 august 2020 și le-a adus bucurie în suflet părinților săi. Deocamdată Lili Sandu se recuperează și petrece timpul alături de micuțul ei, care a primit prima sa notă de 10 din viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...