Cu cine se iubește fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe. Este fosta soție a unui artist celebru

Iancu Andreea 23.07.2020, 17:05

Fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe are o nouă iubită. Astfel, partenera lui Max este una dintre fostele soții ale unui artist celebru din România. Cei doi formează un cuplu proaspăt și au fost surprinși de paparazzi în ipostaze inedite.

Cine este partenera lui Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe?

Fiul regretatului om de radio, Andrei Gheorghe, are o nouă iubită. Tânărul a făcut o cucerire neașteptată și s-a cuplat cu fosta soție a lui What’s Up. Astfel, Simina și Max formează cel mai proaspăt cuplu din showbiz. Cei doi au fost surprinși de paparazzi spynews.ro, împreună.

Se pare că după despărțirea de fostul soț, Simina este în culmea fericirii. Ea și Max au fost văzuți tot mai des împreună, ba chiar recent având și gesturi tandre unul față de celelalt. Dacă în urmă cu ceva timp, cei doi foloseau mașina de lux a Siminei, acum îndrăgostiții au fost surprinși în bolidul de lux al lui Max.

Max s-a întâlnit cu Simina la un restaurant din Capitală, iar apoi au plecat cu mașina tânărului. Cei doi păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Și-au zâmbit, au râs și chiar au mers apropiați unul de altul.

Simina și Whats'Up au avut o relație de nouă ani
Simina și What’s Up au avut o relație de nouă ani

What’s Up este istorie pentru Simina

Simina pare să fi trecut peste despărțirea de artistul What’s Up. Cuplul a decis să își spună adio după o relație extrem de lungă, de nouă ani și un mariaj controversat. Motivul despărțirii, conform spuselor artistului, este faptul că iubirea dintre ei se transformase în obișnuință. De asemenea, Simina ar fi fost nefericită alături de bărbat.

Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor! a scris What’s Up, pe contul său de Instagram.

Totuși, blonda s-a repliat și acum are chiar și o nouă afacere, pentru care ar suportul noului său iubit.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...