Exclusiv: Câți bani a încasat Puya la primul concert după 5 luni de pauză. Artistul și-a micșorat tariful în perioada de pandemie

Alexandra Andrei 19.07.2020, 15:56

Puya a susținut, sâmbătă seara, un concert de zile mari, într-un club de pe litoral. Pentru prestația lui, el a încasat 1500 euro, la care se adaugă decontul de combustibil și o noapte de cazare. Detalii în exclusivitate despre evenimentul de pe litoral care a atras și atenția Poliției, în materialul de mai jos!

Concert cu peste 500 de persoane

Scandal mare aseară în clubul Loft din Mamaia! În jurul orei 20:00, poliștii au făcut un control într-una dintre cele mai exclusiviste locații de pe litoral și au descoperit că nu sunt respectate regulile de protecție și prevenție împotriva COVID 19.

Mai mult, în club, atmosfera era extrem de încinsă de versurile lui Puya, care a susținut un recital de zile mari, însă proprietarii nu respectaseră prevederile legale cu privire la organizarea unei petreceri. Potrivit legii, organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt, precum și cu purtarea măștii de protecție.

Puya, concert cu peste 500 de persoane în Mamaia
Puya, concert cu peste 500 de persoane în Mamaia

Și-a micșorat tariful după pandemia de coronavirus

Culmea, oamenii legii nu au făcut o razie întâmplătoare în Loft, ci s-au autosesizat în urma postarilor de pe conturile de social media. Concertul cu pricina a fost primul pentru Puya din luna martie, atunci când s-a instaurat starea de urgență, iar spectacolele au fost interzise.

Pentru reprezentația din Loft, Puya a încasat nu mai puțin de 1500 euro, bani la care se adaugă decontul de combustibil și o noapte de cazare pe litoral. După pandemie, artistul a scăzut puțin onorariul, dacă ținem cont de faptul că până anul trecut nu putea fi antamat pe mai puțin de 2000 de euro.

Puya s-a transformat într-un familist convins
Puya s-a transformat într-un familist convins

S-a transformat într-un familist convins

Puya se numără printre artiștii care au făcut furori la începutul anilor 2000. El a scos hit după hit și a reușit să facă bani pe bandă rulantă. Desigur, nu îi sunt străine nici distracțiile duse la extrem, scăldate din plin cu alcool și femei.

Ajuns la vârsta de 40 de ani, cântărețul este, acum, un bărbat total diferit. El este căsătorit cu Melinda, cu care are 3 fete și se declară familist convins.

“Știi cum se zice, ai grijă ce își dorești că ți se va întâmpla. Eu tot timpul m-am rugat să fiu singur în casă cu o grămadă de femei și iată că a devenit realitate. Doar că una e nevastă-mea, cele trei fetițe și soacră-mea. Acum, totul este diferit. Nici măcar nu mai pot cânta ceea ce cântam la 20 de ani, pentru că nu mai sunt același om. Nu pot să mă dau puștan, că sunt șmecher, că sunt vagabont, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii la școală de dimineață”, a declarat Puya recent, într-un tabloid.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...