Ce ascunde Emily Burghelea în dressingul ei. Imagini uluitoare din locuința fostei asistente de la Antena 1. Foto

Iancu Andreea 08.07.2020, 16:42

Emily Burghelea se bucură de o locuință spectaculoasă. Deși vedeta stă cu chirie într-un apartament, spațiul este frumos decorat și chiar o reprezintă pe tânără. Fosta asistentă TV a făcut chiar un episod de vlog în care a prezentat fanilor casa în care locuiește.

De ce locuiește cu chirie

A fost angajată ca asistentă TV în cadrul emisiunii Acces direct, însă a ales să își dea demisia. După ce scandalul dintre Emily și colegii de platou s-a mai atenuat, vedeta a revenit la obiceiul său de vlogging. Astfel, Emily s-a filmat în timp ce făcea turul casei în care locuiește. Tânăra a povestit pe parcursul derulării imaginilor că a decis să se mute în acest apartament cu chirie pentru a fi mai aproape de platoul emisiunii. Cu toate acestea, Emily urmează să elibereze acest spațiu extrem de drag sufletului ei.

Nu este al meu. Plătesc chirie dar urmează să mă mut, a declarat vedeta.

Până când va fi nevoită să își facă bagajele, fosta asistentă TV a reușit să facă un tur al apartamentului. Piesa de rezistență a locuinței fiind dressingul. Conform spuselor lui Emily, chiar tânăra este cea care a venit cu ideea să amenajeze astfel această cameră.

Emily a făcut un tur al apartamentului în care locuiește
Emily a făcut un tur al apartamentului în care locuiește

Cum arată dressingul lui Emily

Asemenea oricărei domnișoare, tânăra se bucură de o colecție impresionantă de genți și pantofi, dar și haine. Majoritatea ținutelor pe care le are sunt chiar cele purtate în cadrul show-ului Bravo ai Stil! De asemenea, dincolo de haine și genți, Emily are și un colț destinat machiajului. Astfel, tânăra a optat pentru o măsuță specială pentru a-și înfrumuseța chipul.

Cochet și frumos împărțit, apartamentul în care locuiește Emily are un dormitor intim, cu ferestre ce te lasă să privești stelele. De asemenea, oglinda de pe peretele opus patului o ajută să realizeze filmulețe interesante, spune Emily.

Pe de altă parte, un alt element-cheie al căminului este și terasa. Aici fosta asistentă TV obișnuiește să petreacă timpul cu prietenii, la un grătar sau făcând sport. De asemenea, mare amatoare de narghilea, Emily se bucură de relaxare pe terasă, pe un șezlong. Întregul tur al casei vedetei poate fi urmărit pe canalul său de Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...