Cum a sfidat Bianca Drăgușanu regulile autorităților. Gest suprem pentru fostul soț

Iancu Andreea 30.06.2020, 15:26

Bianca Drăgușanu nu se poate abține să îl știe pe Bodi departe de ea. Frumoasa blondină pare să fi făcut un gest extrem, care încalcă regulile autorităților. Astfel, vedeta l-ar fi vizitat pe Alex în camera de hotel, unde se află în carantină. Imaginile prezentate în exclusivitate de cancan.ro dezvăluie desfășurarea acțiunilor Biancăi.

Alex Bodi, în carantină instituționalizată

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de către polițiști pentru că bărbatul conducea cu o viteză mult prea mare. Astfel, bărbatul a fost sancționat pentru depășirea vitezei cu mai bine de 50 de km/h față de viteza maximă admisă pe acea porțiune de drum.

Alex se afla la volanul bolidului său, pe care îl conducea cu 104 km/h, potrivit oamenilor legii. De asemenea, potrivit surselor judiciare citate de gândul.ro, omul de afaceri trebuia să se afle în carantină în perioada 13 iunie-26 iunie. Așadar, fostul soț al Biancăi a fost dus la un hotel de lux pe perioada carantinei instituționalizate.

Bianca, prinsă în fapt, în camera de hotel a lui Bodi Foto - cancan.ro
Bianca, prinsă în fapt, în camera de hotel a lui Bodi
Foto – cancan.ro

Nu a putut să stea departe de Bodi

Bianca, pe de altă parte, pare să nu fi rezistat mult timp departe de Bodi. Blondina a încercat să ascundă faptul că a petrecut timp alături de fostul soț, chiar în camera de hotel. Cu toate acestea, se pare că un pont primit de cancan.ro a făcut să fie totul dezvăluit. Așadar, Bianca nu s-a mulțumit să îi aducă un pachet iubitului. Blondina chiar a petrecut timp cu el în camera de hotel. Iar imaginile postate din interiorul hotelului de lux au dat-o de gol.

Totuși, Bianca a încercat să păcălească urmăritorii de pe Instagram și a setat ca locație Marbella, o stațiune din Spania. O privire ageră sesizează însă că nu este vorba de nicio locație exotică, ci chiar de piscina hotelului unde este cazat Bodi.

Nu se poate să sfideze lumea și pe cei care stau în carantină. Pentru a nu se descoperi ilegalitatea ea minte pe Instagram că e în Marbella de câteva zile, dar e clar că e la Ramada în București, scria un cititor fidel cancan.ro.

De asemenea, la același hotel a fost cazată și fiica afaceristului. Micuța ar fi venit în România și a petrecut timp cu Bianca, la unul dintre saloanele preferate ale divei.

Alex Bodi a scris zilele trecute că fetița lui vine sâmbătă în țară. În condițiile în care el e în carantină, iar fetița a venit din Spania, nu-i normal să stea la piscină, trebuie să stea în izolare, este de părere un alt cititor al publicației.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...