Clipe grele pentru Angela Similea! Prin ce trece, la 72 de ani, artista. Suferință cumplită

Iancu Andreea 30.06.2020, 10:04

Angela Similea este considerată de zeci de ani un etalon al eleganței și frumuseții. Deși este una dintre cele mai apreciate doamne ale muzicii românești din toate timpurile, Angela trece prin clipe grele. Ajunsă la o vârstă venerabilă, doamna Similea se află într-o permanentă suferință, deși nu îi place să o arate.

Singurătatea a îndemnat-o să ia o decizie radicală

Când spui Angela Similea îți vin în minte rochiile fabuloase, postura gingașă și elegantă ale artistei. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, cântăreața în vârstă de 73 de ani, rămâne simbolul anilor 1980. Acum însă, artista este încă în putere, este activă, dar este copleșită de singurătate. Angela Similea a rămas văduvă în 2011, după ce soțul său, Victor Surdu, a plecat dintre noi. De asemenea, cântăreața are un fiu și nepoți, dar care sunt stabiliți de ani buni în SUA. Deși nu poate ajunge peste Ocean din pricina cazurilor ce cresc alarmant, artista își omoară timpul mergând la Mănăstirea Samurcășești din Ciorogârla. Aici își doarme somnul veșnic soțul Angelei, Victor Surdu.

La 9 ani de la moartea soțului, artista a luat o decizie radicală. Aceasta a mărturisit că își dorește, ca atunci când Dumnezeu va dori să o ia la el, să fie înmormântată lângă soțul ei, la Mănăstirea Samurcășești din Ciorogârla, conform click.ro.

Angela Similea suferă în urma pierderii soțului său, Victor Surdu
Angela Similea suferă în urma pierderii soțului său, Victor Surdu

O viață amoroasă tumultoasă

Deși acum este singură, Angela Similea a iubit mult de-a lungul vieții sale. Artista a fost căsătorită de patru ori. Primul mariaj a fost alături de Andi Constantin, de meserie electrician. Totuși, căsnicia lor nu a durat mult și s-a încheiat înainte de a avea copii. Ulterior, Angela l-a cunoscut pe Sorin Movileanu, chitaristul care i-a dăruit un copil. Angela chiar și-a botezat fiul după numele soțului. Mai apoi, copilul Angelei cu Sorin Movileanu a fost înfiat de olandezul Jan Hilgen. Relația cu omul de afaceri din Olanda a durat până în 1991, când, după 17 ani, cuplul s-a descpărțit.

Chiar și în perioada căsătoriei cu Jan, Angela Similea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Piersic. Totuși, aceasta a fost o iubire interzisă, de vreme ce ambii erau căsătoriți. Chiar și așa, pentru artistă, Florin a rămas marea dragoste. Cel care a așteptat-o însă timp de 30 de ani a fost Victor Surdu. Cu acesta s-a căsătorit în 1999.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...