EXCLUSIV

Marcel Pavel tună și fulgeră după eșecul României la Eurovision: „Sunt dezamăgit total!” EXCLUSIV

Badea Violeta, Alexandru Catalan 12.05.2023, 11:58

Marcel Pavel a avut o reacție dură la adresa Televiziunii Române și a celor care au ales piesa care să reprezinte România la Eurovision. Artistul a răbufnit după ce tânărul cântăreț a ratat joi, 11 mai, calificarea în finala celebrului concurs muzical. Iată ce a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, solistul despre prestația țării noastre la Eurovision!

Marcel Pavel, critică TVR după ce Theodor Andrei a ratat calificarea României în finala Eurovision

Marcel Pavel, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară, este extrem de dezamăgit după ce Theodor Andrei a ratat calificarea României în finala Eurovision.

Tânărul solist nu a convins publicul cu prestația sa, iar, ulterior, mai mulți artiști de la noi din țară care au urmărit show-ul i-au criticat pe cei care au selectat această melodie.

Printre aceștia se numără și Marcel Pavel. Artistul este de părere că publicul nu a avut putere totală de decizie. Acesta insinuează că jocurile ar fi fost făcute de către altcineva.

Totodată, Marcel Pavel a observat că Eurovision-ul nu mai e un concurs de compoziții muzicale, ci unul nonconformist, în care participanții încearcă să se etaleze.

„Sunt dezamăgit total! Nu știu cine a decis o asemenea alegere și cu ce scop. Nu cred că a făcut-o publicul sau dacă a făcut-o, e doar o mică parte din el. Ce putem spune acum, după: Celebrele spuse de altădată, Atâta s-a putut?!

Respect părerea oricui, dar în acest caz, repet, sunt dezamăgit. Nu mi-a plăcut deloc! Oricum, după mine, Eurovision nu mai e de multă vreme un concurs de compoziții muzicale, ci unul nonconformist, de etalare a cu totul altceva decât s-a dorit cândva!”, ne-a declarat Marcel Pavel.

Citește și Dan Negru dă de pământ cu prestația României la Eurovision: „Mi-e rușine”. De ce laudă Moldova!

Marcel Pavel
Marcel Pavel

Cele 10 țări care s-au calificat în finală

Joi, 11 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision. Din păcate, România, reprezentată de Theodor Andrei, nu a reușit să meargă mai departe în finală. În schimb, 10 țări au fost extrem de apreciate de către public. Iată care sunt acestea:

  • Albania
  • Cipru
  • Estonia
  • Belgia
  • Austria
  • Lituania
  • Polonia
  • Australia
  • Armenia
  • Slovenia

Citește și Eurovision mai 2023. România a ratat calificarea în marea finală. Ce țări s-au clasat în primele 10 locuri!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...