Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Adevărul despre relația ei cu Reghe. Ce se întâmplă, de fapt, în familia lor

Redacția IMPACT 07.06.2020, 16:25

Anamaria Prodan este căsătorită, de mai bine de 12 ani cu Laurențiu Reghecampf cu care are împreună un fiu, Laurențiu. De atunci și până acum, în viața lor și-a făcut mereu loc luxul și bogăția, pe care cei doi le-au afișat constant în fotografiile postate pe rețelele sociale. Dar ce se întâmplă acum în viața celor doi?

Sexy-impresa și Laurențiu Reghecampf. În ce stadiu a ajuns relația lor?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul din cele mai populare cupluri de pe scena mondenă locală. Recent, cei doi au fost nevoiți să rămână în izolare la reședința lor din Dubai, alături de copiii lor. Relația lor a devenit mai solidă în timp și asta pentru că frumoasa impresară are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său, chiar și în ciuda distanței care îi separă, de multe ori.

Anamaria Prodan, răsfățată mereu cu flori de către Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan, răsfățată mereu cu flori de către Laurențiu Reghecampf

„Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie”, a spus Anamaria Prodan la Look Sport, potrivit cancan.ro.

Laurențiu Reghecampf își răsfață des soția. „Laur”, cum îl alintă ea, o surprinde des cu câte un buchet de flori, însă de cele mai multe ori alege să gătească diverse preparate. Antrenorului a devenit un bucătar desăvârșit și asta pentru că această activitate simte că îi aduce un plus mare de relaxare.

„Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori. Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”, a mai spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe