Cum a apărut Marian Ionescu în public, după ce s-a aflat că nu doarme cu Octavia Geamănu în pat FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 20.02.2023, 14:34

Marian Ionescu și Octavia Geamănu sunt căsătoriți de circa 8 ani de zile. Cei doi au împreună și un băiețel minunat, pe Andrei. Artistul și vedeta par să formeze un cuplu reușit. Totuși, blondina a dezvăluit, de curând, că ea și soțul său au dormitoare separate. Mulți nu au privit cu ochi buni acest lucru, dar cei doi se declară fericiți. Iată însă cum a apărut chitaristul de la Direcția 5 în public, după ce s-a aflat că nu doarme cu partenera sa. Imaginile obținute în exclusivitate de impact.ro, în galeria foto de mai sus.

Cum a fost surprins Marian Ionescu, după ce s-a aflat că nu doarme cu soția sa

Marian Ionescu și Octavia Geamănu și-au unit destinele în anul 2015. Din iubirea lor a rezultat și un băiețel adorabil, Andrei. De curând, însă, fosta știristă de la Antena 1 a șocat cu declarația sa.

Într-un interviu, recent, acordat celor de la Playtech, superba blondină a mărturisit că ea și soțul său nu dorm împreună de ani de zile. Mai mult, Octavia Geamănu a precizat că fiecare ar avea dormitorul său.

„Păi omul a fost de acord. Dacă noi suntem identici, noi doi gândim la fel, simțim la fel, că tot au scos ei de curând un single cu Lidia”, a spus soția lui Marian Ionescu.

Deși mulți ar crede că o astfel de relație nu este sănătoasă, imaginile surprinse de impact.ro dovedesc contrariul. De curând, chitaristul trupei Direcția 5 a fost surprins într-o ipostază emoţionantă alături de micuțul său.

Citește și De ce nu poate Octavia Geamănu să mai apară la TV. Vedeta a plecat cu scandal de la Antena 1!

Marian Ionescu si fiul sau
Marian Ionescu si fiul sau

Imagini rare cu Marian Ionescu și fiul său

Fotoreporterii impact.ro au suprins imagini rare cu artistul și fiul său. Recent, partenerul fostei știriste de la Observator și micuțul Andrei s-au bucurat de o ieșire în oraș.

Din fotografii reiese faptul că celebrul chitarist este un tată cool. Deși are peste 60 de ani, artistul dă dovadă de o răbdare extraordinară. Marian Ionescu își distrează copilul într-un mare fel și chiar îl cară în cârcă. Andrei pare extrem de fericit cu tatăl său, așa că Octavia Geamănu are toate motivele să se mândrească cu familia sa.

Citește și Adevăratul motiv pentru care Octavia Geamănu nu doarme cu soțul sau cu fiul. „Nu mi s-a întâmplat niciodată”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...