Daniela Crudu s-a lăudat cu pozele pe care le pune pe Only Fans. Le-a arătat și fără bani, imaginile sunt spectaculoase

Badea Violeta 08.02.2023, 19:24

Mai multe vedete din România au găsit reţeta pentru a obţine venituri considerabile. Mai exact, acestea și-au creat cont pe OnlyFans, celebra platformă dedicată adulților. Daniela Crudu nu lipsește de pe această aplicație, însă nu a uitat nici de fanii săi de pe Instagram. De curând, bruneta le-a arătat acestora imagini fierbinți din intimitatea sa. Până acum, pozele puteau fi văzute doar contra cost!

Daniela Crudu a încins internetul. O parte din imaginile de pe OnlyFans au ajuns pe Instagram

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. În prezent, fosta iubită a fotbalistului Mihai Costea (fost la Craiova și FCSB) nu mai este implicată în niciun proiect de televiziune.

Mai mult, bruneta a părăsit România și s-a mutat în Suedia pentru ca sora sa să o ajute cu pozele și filmulețele pe care le postează pe OnlyFans, o platformă celebră pentru adulți pe care activează amândouă.

Extrem de asumată, bruneta nu a avut nicio ezitare să recunoască că folosește platforma de conținut erotic ca pe un job pentru a câștiga bani. Aceasta cere 20 de dolari în fiecare lună celor care doresc să-i vadă fotografiile erotice.

„Hey, sunt Daniela.
– Conținut privat
– Discuții în privat
– Poze și videoclipuri personalizate
– Postări zilnice
– Și multe altele
Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, este descrierea pe care o are fosta asistentă TV în dreptul contului ei de OnlyFans, iar link-ul spre acesta este pus și în descrierea ei de pe Instagram.

De asemenea, vedeta a publicat și o fotografie în care apare într-un pat, aproape goală, în lenjerie intimă și sutien. Însă, aceasta nu este singura imagine cu care Daniela Crudu  le-a aprins imaginația bărbaților. Vezi mai multe fotografii cu bruneta în galeria foto!

Citește și Ce se petrece cu Daniela Crudu de când a rămas însărcinată. Vedeta face dezvăluiri și despre noul iubit!

Daniela Crudu 1
Daniela Crudu

Daniela Crudu s-a mutat în Suedia pentru a se ocupa de noul ei job

Așa cum am spus și mai sus, Daniela Crudu a plecat din România și s-a mutat în Suedia. Superba brunetă a luat această decizie pentru a fi mai aproape de sora sa, Ana Crudu. Aceasta o ajută pe fosta asitentă TV să realizeze fotografii și filmulețe pentru celebra platformă.

„Sunt la sora mea, în Suedia. O să stau o perioadă pe aici, că mă ajută cu pozele, cu filmările, cu toate astea. Ea mi le face și eu i le fac ei și stau liniștită aici, nu mă stresez, nu mă judecă nimeni.

Deci ce e aici… n-au nicio treabă. Doamne ferește. Nu sunt îngrijiți așa (n.r. – bărbații din Suedia) și nu pun preț pe haine, pe chestiile astea.

Nu sunt genul meu. Răcituri așa… Milionarii suedezi sunt mai răcituri, tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău”, declarat Daniela Crudu pentru cancan.ro.

Citește și Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu ar putea deveni rude. Declarația surpriză făcută chiar luni, 24 octombrie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...