VIDEO EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident după perioada de glorie a blugilor decupați. De ce refuză să se reunească. „Am lăsat locul altora”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 07.02.2023, 15:54

Roxana Blagu a devenit cunoscută în showbiz ca urmare a trupei Trident, în care a cântat, în urmă cu 18 ani, alături de Loredana Poghircă și Andreia Sibechi.

Fetele nu s-au remarcat datorită vocilor, ci mai degrabă a aparițiilor excentrice, pe scenă, ele lansând în acea perioadă moda blugilor decupați în zona posteriorului.

În exclusivitate pentru Impact.ro, fosta artistă ne-a spus că nu există șansa ca fetele să se mai reunească vreodată, chiar și pentru un eveniment special, muzica fiind un episod încheiat în viețile lor, fiecare având, în prezent, alte preocupări.

Chiar dacă trupa Trident s-a destrămat după doar câțiva ani de existență, cele trei componente au legat o prietenie trainică, după cum ne-a mărturisit Roxana Blagu.

Roxana Blagu: “Asta cu muzica nu a fost pentru mine, am lăsat locul altora”

În vârstă de 37 de ani, Roxana este singura dintre ele care a rămas în showbiz, ea deținând o afacere cu haine și activând și ca influencer. Și cum multe trupe care au înregistrat succes odinioară, se reunesc de dragul fanilor și al concertelor, am întrebat-o pe Roxana dacă ea și fostele colege se gândesc să refacă trupa Trident  și să urce pe scenă pentru un eveniment special.

“La 40 de ani nu cred că mai facem noi asta. Nu de muzică mi-e dor, mi-e dor de ele și de perioada noastră împreună. Asta cu muzica nu a fost pentru mine să zic așa, am lăsat locul altora”, a declarat, pentru Impact.ro, Roxana Blagu.

Fosta artistă pune apariția ei de la acea vreme pe scena muzicală pe seama vârstei și susține că ulterior și-a dat seama că nu era ceea ce voia să facă mai departe.

“Păi știi cum e, în adolescență vrei să faci multe și te ia valul așa. Am avut și noroc că am întâlnit oamenii potriviți să zic la locul potrivit, dar pe atunci mă vedeam mare cântăreață. Pe parcurs mi-am dat seama că nu e așa, adică trebuie să-mi păstrez locul meu să zic așa”, ne-a explicat ea situația.

Citește și O mai știți pe Roxana Blagu din trupa Trident? Fosta artistă a trecut prin momente de groază. A povestit cu lacrimi în ochi ce i s-a întâmplat!

Trident (1)
Trident

Roxana Blagu: “Ținem legătura prin toate mijloacele”

De-a lungul anilor, între cele trei fete au mai existat discuții să se reunească la un moment dat, dar nu au ajuns la niciun rezultat, pentru că niciunda nu și-a dorit să facă acest pas.

În plus, Loredana este cea care nu mai locuiește în țară. “Au fost de multe ori discuții, dar Loredana nu este în țară, locuiește la Londra, este un pic mai greu cu ea. Ne vedem destul de rar, ținem legătura prin toate mijloacele, dar mai greu să ne întâlnim față în față și atunci…”, a precizat Blagu.

Roxana Blagu: “Andreia are 2 fete dar fac cât 4 băieți”

Fiecare și-a format o familie, a devenit mamă și și-a schimbat radical prioritățile. Spre exemplu, Roxana și-a găsit fericirea alături de Andrei Badiu cu care are un băiețel, bărbatul având și el, la rândul lui, o fetiță, din mariajul cu Oana Frigescu.

Fericirea Roxanei este însă umbrită de faptul că fiica ei din relația cu omul de afaceri Marcel Sârbu nu o acceptă în viața ei. “Fiecare avem viețile noastre, Andreia e cu familie, ea nu e nici pe rețelele de socializare, nu îi place, nu e stilul ei, nu a prins-o până acum.

Ea e cu copiii, și noi suntem cu copiii, dar ne place și viața asta socială, depinde de fiecare”, a declarat, pentru Impact.ro, Roxana Blagu. Roxana este foarte apropiată de Andreia, cu care se vede destul de des și datorită copiilor.

Cele două intenționează să ajungă împreună la antrenamentele de pilates. “Cu Andreea vorbesc aproape zilnic. Deocamdată crește copiii, are 2 fete dar fac cât 4 băieți”, ne-a spus ea.

Roxana Blagu conduce masina socrului

De cateva luni, fosta artistă și-a schimbat masina. Susține că nu a fost vreo investiție specială, ci este mașina socrului său. “Nu am primit-o cadou, soțul meu și-a cumpărat altă mașină, în familie s-au făcut așa niște schimburi și eu am rămas cu ce mi-a plăcut.

Nu sunt o împătimită a mașinilor, știu să conduc și atât, la mine dacă merge cum trebuie și este o mașină sigură, pentru că petrece și Sasha timp în mașină, sunt ok. Nu mi se pare nici că am o mașină prea scumpă sau fițoasă, aș putea să conduc orice”, a adăugat Roxana Blagu.

Citește și Drama nebănuită a fostei membre Trident. Fiul său nu și-a cunoscut sora. „Au fost ani de zile în care m-am luptat pentru ea”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe