Ce pasiune nebănuită ascunde Lidia Buble. Vedeta a mărturisit: „Sunt disperată”

Beatrice Dumitru 30.01.2023, 09:53

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și se bucură de un real succes, dar nu se mulțumește doar cu muzica și își dorește să facă unele schimbări în cariera sa. Cântăreața a dezvăluit care este pasiunea ei ascunsă și pentru care chiar a început să se pregătească.

Ce pasiune ascunsă are Lidia Buble

Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, a organizat o sesiune de întrebari și răspunsuri pe pagina sa de socializare și le-a făcut fanilor săi o dezvăluire neașteptată. Ea a vorbit despre pasiunea ascunsă pe care o are și pentru care a început să se pregătească.

Cântăreața din Deva a fost întrebată de un fan dacă o pasionează actoria și dacă a avut vreodată propuneri în acest domeniu, iar Lidia Buble a spus că este foarte atrasă de acest domeniu și chiar se pregătește în acest sens. Mai mult, artista a spus că își dorește să joace într-un film sau chiar într-un serial.

Ce pasiune nebănuită ascunde Lidia Buble. Vedeta a mărturisit: „Sunt disperată”
Lidia Buble își dorește să joace în filme.

„Dacă mă pasionează? Sunt disperată după actorie! Să știți că eu atunci când am fost mică, cred că dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să mă fac când o să fiu mare, cântăreață sau actriță, bine, eu visam să devin musafir, dar asta e altă discuție, dar dacă m-ar fi pus să aleg între astea două, cu toate că era clar, toate semnele duceau că aș fi ales să devin cântăreață, aș fi ales să devin actriță, pentru că am eu niște talente ascunse de care voi încă nu știți”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

Lidia Buble, despre drama din copilpria sa

Lidia Buble a vorbit mereu despre viața sa personală, mai ales atunci când forma un cuplu cu Răzvan Simion. La podcastul găzduit de Mihai Petre și soția sa, Elwira, Lidia Buble a mărtusit că își dorească să se căsătorească și să aibă trei copii, trei băieți. „Nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a afirmat artista.

Cântăreața a avut o relație timp de cinci ani cu Răzvan Simion, care îi era și manager. După despărțirea de prezentatorul de la „Neatza”, Lidia Buble a avut o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat destul de repede din cauza distanței. Apoi, aceasta a fost surprinsă de mai multe ori în compania omului de afaceri Horațiu Nicolau, însă nu a confirmat relația cu bărbatul în vârstă de 60 de ani.

Recent, Lidia Buble a vorbit despre drama cumplită trăită în copilărie, după ce fost la un pas să își omoare sora mai mică. Ea a scăpat-o din brațe pe gresie la o vârstă foarte fragedă. Cântăreața a mai povestit că după acel episod a fugit de acasă și s-a ascuns în spatele blocului, într-o grădină, până noaptea tărziu, pentru că nu avea curajul să meargă acasă. Sora sa Lorena a trecut cu bine peste acel incident, iar cele două două au acum o relație specială.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...