VIDEO EXCLUSIV

După ce a slăbit 45 de kilograme, Răzvan Popescu și-a schimbat radical obiceiurile: „Soția lui Dan Negru e dezamăgită”/ EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 01.12.2022, 15:55

Sătul de diete și de fluctuații de greutate, Răzvan Popescu de la Radio Zu a recurs în urmă cu o jumătate de an la operația de micșorare a stomacului, intervenție care avea să îi schimbe obiceiurile alimentare. În exclusivitate pentru Impact.ro, celebrul om de radio a povestit cum arată noua lui viață, cu aproximativ 45 de kilograme în minus.

De exemplu, nașa celebrului om de radio, care este soția lui Dan Negru, este dezamăgită că finul nu-i mai apreciază ca înainte pâinea făcută în casă. Răzvan ne-a spus că are voie să consume orice, dar în cantități mici și asta va face și de Sărbători, pe care le va petrece în casa socrilor.

Răzvan Popescu, despre motivul pentru care a făcut intervenția la stomac

Impact.ro: Răzvan, cum ți s-a schimbat viața de când ai făcut acea intervenție la stomac?

Răzvan Popescu: Cum s-a schimbat viața cântarului din baie, că e mult mai lejer sau cum s-au schimbat hainele, că a trebuit să schimb multe haine din garderobă. E exact cum mi-am dorit, că de aceea lupt de ani de zile cu greutatea, ba sus, ba jos.

Știu că au fost ani întregi în care te-ai chinuit cu diete, la un moment dat ai obținut niște rezultate fabuloase, dar nu ai reușit să le menții.

Ăsta a fost motivul pentru care am zis că trebuie să fac pasul acesta către operație, că e clar că era ceva probabil mai mult decât voința mea sau poate nu aveam voință suficientă cât să mențin kilogramele acelea.

Răzvan Popescu nu a apelat la psiholog pentru a-l ajuta în lupta cu kilogramele în plus

Dar la consiliere psihologică ai apelat ca să te ajute în procesul acesta de slăbire?

La consiliere psihologică nu am apelat, nu neapărat că am o problemă cu ideea de a slăbi, ajutat fiind de un psiholog, dar nu a fost pornirea aceea la mine. Nu neapărat cazul, că știi cum e, niciodată nu se știe când e vorba de psiholog, dacă e sau nu e cazul, dar nu a fost pornirea aia a mea către zona asta, deși am prieteni care au slăbit cu consiliere psihologică, dar ulterior și ei s-au îngrășat.

Ai pornit de la 127 kilograme. Ce greutate ai în prezent?

Acum, undeva pe la 81 kg, numai că diferența între slăbit cu o dietă și slăbit cu operație a fost că acum nu a mai fost cursa aia cu kilogramele, pentru că a ajunge la niște kilograme e doar o chestiune de timp, pentru că operația își face treaba și te ajută să nu îți mai fie foame.

Obiectivul care este?

Greutatea optimă, nu am obiectiv în kilograme, pentru că fiind operația care îți taie pofta de mâncare, te ajută să mănânci mult mai puțin, să nu îți mai fie foame. Voi ajunge sigur la un moment în care va fi zero grăsime în corpul meu.

Răzvan Popescu: „Ai luat 2 guri și nu mai simți nevoia să o iei și pe a treia”

În prezent, procentul de grăsime cât este?

Nu știu exact, pentru că nu am făcut măsurătoarea asta, urmează probabil să o fac după sărbători, dar cred că e unul mult mai aproape de zero.

Cum va arăta meniul sau cum vor arăta cantitățile la mesele de Sărbători? Cât ai voie să mănânci?

Operația asta nu te transformă într-un om care nu poate să ducă o viață normală.

Dar trebuie să reduci cantitățile…

Nu există trebuie, pentru că la un moment dat organismul îți spune stop. Adică spațiul în stomac fiind foarte mic, nu mai e cu trebuie, ai luat 2 guri și nu mai simți nevoia să o iei și pe a treia. Și nici nu trebuie să fii foarte ambițios să forțezi, pentru că atunci e păcat de efortul medical și de toată operația aia, care presupune o anestezie, presupune un efort până la urmă.

Răzvan Popescu: „Soția lui Dan Negru gătește foarte bine”

Când te duci în vizită la nașul Dan Negru, cum vă mai cinstiți?

Soția lui Dan, Codruța, gătește foarte bine, face cea mai bună pâine de casă pe care am mâncat-o vreodată, dar ea e dezamăgită acum că nu i-o mai apreciez ca înainte, nu pentru că ea nu mai e bună, ci pentru că eu nu mai pot să mănânc. Mănânc o bucățică, pot să mănânc orice, probabil că sunt cantitățile foarte mici.

Petrece Sărbătorile cu părinții soției

Sărbătorile unde le petreci?

La soacră. E una dintre condițiile pe care soția le-a pus în contractul prenupțial. A zis că de Crăciun trebuie neapărat să mergem la ei și după atâția ani pot să zic că mi s-ar părea ciudat să nu fac Crăciunul cu părinții soției.

Mergeți apoi și la părinții tăi ca să nu se supere?

De multe ori vine mama la ei (n.r. cuscri) și atunci am rezolvat și problema asta. E greu să fiu de Crăciun în două locuri, eu fiind din București, soția mea fiind din Gorj. Îți dai seama că e destul de complicat să fiu în două locuri și nici să fac Sărbătorile la volan nu vreau.

Ce îți dorești pe plan personal/ profesional?

Am evitat să am dorințe, evit să am așteptări. Îmi doresc ca anul 2023 să fie bun cu mine sau să nu își bată joc viața de mine. Și dacă se întâmplă asta și la anul, am mai câștigat un an!

Video: Dragoș Enăchescu

Prelucrare foto: Antoniu Eduard

Urmăriți Impact.ro și pe