Cadoul special primit de Denise Rifai de la Dan Bittman. Îl poartă mereu, nu se desparte de el nicio clipă

Stan Filon 11.11.2022, 10:44

Denise Rifai are un obiect special, pe care l-a primit în dar de la Dan Bittman. Cadoul a fost făcut sub privirile a mii de oameni, deoarece prezentatoarea l-a primit chiar în timpul emisiunii prezentate de ea la Kanal D. Vedeta TV a recunoscut că îi place foarte mult și îl poartă adesea.

Cadoul special primit de Denise Rifai de la Dan Bittman

Vedeta TV Denise Rifai a primit în dar un inel, chiar de la Dan Bittman. Cântărețul a fost invitat în trecut la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost nevoit să vină cu răspunsuri. S-a ajuns și la melodia „Ți-am dat un inel”, care încă este foarte populară în România.

Prezentatoarea l-a întrebat atunci pe Dan Bittman dacă a oferit multe inele la viața sa, iar spre surprinderea tuturor, cântărețul a scos din buzunar un inel și i l-a oferit frumoasei prezentatoare. Aceasta a rămas surprinsă de gestul cântărețului, iar acum a recunoscut că a apreciat foarte mult cadoul făcut de artist și a spus că poartă adesea inelul de la Dan Bittman. „Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seară asta nu e dar …„, a declarat Denise Rifai pentru click.ro.

Cadoul special primit de Denise Rifai de la Dan Bittman
Cadoul special primit de Denise Rifai de la Dan Bittman

„Cea mai bună emisiune TV”

Presa din România s-a întrebat dacă nu cumva între cei doi s-ar fi înfiripat și o idilă romantică, mai ales după ce au fost fotografiați împreună la un eveniment. Cei doi nu s-au scăpat din ochi toată noaptea și au râs și s-au simțit bine împreună. Prezentatoarea de televiziune a negat că ar fi ceva între ei și a spus că sunt doar buni prieteni și de câte ori se văd au mereu foarte multe de povestit.

Recent, emisiunea lui Denise Rifai a primit un premiu foarte important. „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost desemnată „cea mai bună emisiune TV”, la Gala Radar de media.

„Sunt foarte bucuroasă și sunt foarte fericită pe măsură ce continuăm să primim premii și sunt foarte bucuroasă atunci când citesc audiențele pentru că asta înseamnă că munca mea, munca noastră este bine primită acasă. Acestea sunt cele două semne pe care noi le avem că ne facem treaba bine: audiențele și premiile”, a mărturisit Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...