Femeia pentru care Regele Charles a încălcat protocolul. Gestul îndrăzneț, de față cu toată lumea. Camillei nu i-a picat prea bine

Badea Violeta 04.11.2022, 21:18

Regele Charles i-a întâmpinat pe prim-ministrul Rishi Sunak, pe trimisul prezidențial special al SUA pentru climă, John Kerry, și pe liderii de afaceri, la recepția de la Palatul Buckingham, înainte de summitul Cop27 privind schimbările climatice. Alături de aceștia s-a aflat și o cunoscută creatoare de modă, care a reușit să-l pună în dificultate pe monarh. Iată cum a încălcat acesta protocolul!

Regele Charles, pus în dificultate de o cunoscută creatoare de modă. Monarhul a uitat de protocol când a văzut-o

Creatoarea de modă Stella McCartney, căci despre ea este vorba, s-a bucurat vineri, 4 noiembrie, de un moment dulce alături de regele Charles, în timpul unei recepții la Palatul Buckingham.

La întâlnirea cu monarhul, creatoarea de modă, în vârstă de 51 de ani, a spus: „Majestate, nu mai știu ce ar trebui să fac. Cred că acum ar trebui să fac asta”. Ulterior, aceasta a fost salutată de Charles cu un sărut pe fiecare obraz. Astfel, monarhul a încălcat protocolul și a început să chicotească.

Actul de a face reverență rămâne un element central al protocolului regal. Este un semn străvechi de respect profund să îl saluți pe monarh cu un astfel de gest.

Uneori, fanii le vor vedea pe doamnele regale făcând o reverență joasă și plecându-și capul în public, dacă îl văd pe monarh pentru prima dată în ziua respectivă. De obicei, dacă nu îl salută pe șeful de stat în acest mod tipic și respectuos, este pentru că l-au văzut deja pe monarh în privat.

Citește și Tradiția pe care e gata să o încalce Regele Charles de dragul lui Kate Middleton. Va fi o nouă lovitură pentru prinții Harry și Andrew!

Regele Charles si Stella McCartney 2
Regele Charles si Stella McCartney 2

Ce a purtat cunoscuta creatoare de modă la întâlnirea cu Regele Charles

Stella McCartney a ales o ținută elegantă pentru această ocazie. Frumoasa creatoare de modă a optat pentru un superb ansamblu burgundy, cu o rochie maxi din piele cu cele mai izbitoare detalii plisate pe umeri. În ceea ce privește încălțămintea, a ales o pereche de cizme de piele asortate și un ambreiaj elegant din piele.

Mămica a patru copii și-a aranjat părul în bucle ondulate și a adăugat o notă de machiaj glam pentru o apariție impecabilă. Regele Charles a primit lideri mondiali, oameni de afaceri, ecologiști și ONG-uri la Palatul Buckingham pentru o recepție înainte de summitul ONU privind clima Cop27.

Citește și Monarhia britanică se clatină. Conflictul în care regele Charles a ajuns să fie implicat, a fost încălcată legea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...