Fiica lui Ion Țiriac, conversație aprinsă pe internet. A spus-o fără rețineri și a stârnit un val de reacții

Ioana Bucur 09.10.2022, 14:38

Fiica lui Ion Țiriac, superba Ioana, a avut recent un schimb de replici destul de aprins în mediul online. Bruneta în vârstă de 25 de ani nu a ezitat și a dat imediat replica unui internaut care i-a criticat viziunea asupra vieții. Răspunsul ei vehement a stârnit un val de reacții.

Fiica lui Ion Țiriac, conversație aprinsă în mediul online

Pe Ion Ion îl știe o țară întreagă. Cu toate că este cel mai cunoscut, el nu este singurul moștenitor al celebrului fost sportiv și om de afaceri. Vedeta tenisului mai are doi copii din relația cu Sophie Ayad – o jurnalistă din Egipt. Este vorba despre Karim și Ioana Natalia, care a fost recent implicată într-un schimb de replici destul de acide și vehemente cu in internaut. Totul a început de la o postare în care superba brunetă, în vârstă de 25 de ani, și-a prezentat viziunea asupra vieții.

Ioana se bucură de o vacanță relaxantă în Egipt, însă nu uită să își țină la curent admiratorii din mediul online cu experiențele inedite de care are parte. Recent, fiica lui Ion Țiriac a a transmis un mesaj ce a stârnit nemulțumirea unora. Ea susține că nu ar trebui ca oamenii să își ocupe timpul gândindu-se la trecut și să se concentreze pe prezent.

„Sursa de putere este trăiești întotdeauna în prezent! Niciodată nu trăi în trecut sau în viitor!”, a scris Ioana, la o postare recentă de pe Instagram.

Fiica lui Ion Țiriac, conversație aprinsă pe internet. A spus-o fără rețineri și a stârnit un val de reacții

„Aici greșești!”

Doar că unul dintre cei care îi urmăresc activitatea în mediul online nu a fost de acord cu sfatul dat de ea și i-a dat replica tinerei în vârstă de 25 de ani.

„Trebuie să trăiești în prezent, să înveți din trecut și să te gândești la viitor!”, a scris un fan al Ioanei Țiriac.

Fiica lui Ion Țiriac nu a apreciat comentariul primit de la internaut așa că a i-a servit și ea o replică, un gest la care recurge foarte rar.

„Aici greșești! Nu trebuie să te gândești la viitor, trebuie să trăiești în prezent și atât!”, a menționat Ioana Țiriac.

Ion Țiriac și mama Ioanei, Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană, au trăit o poveste de iubire timp de nouă ani. S-au cunoscut la Munchen, în perioada în care Țiriac avea mai multe afaceri în Germania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...