Imaginile care îi dau dureri de cap lui Dani Oțil. Soția sa, Gabriela, continuă să pozeze în ipostaze provocatoare

Andrei Simion 23.09.2022, 13:11

Dani Oțil ar fi enervat la culme de unele dintre imaginile pe care le publică partenera lui de viață pe rețelele sociale. Soția sa, Gabriela, continuă să pozeze în ipostaze provocatoare, la mai bine de un an de la nuntă și la aproximativ un an de când au devenit pentru prima dată părinți.

Soția lui Dani Oțil, imagini provocatoare pe rețelele sociale

Soția lui Dani Oțil va împlini vârsta de 30 de ani, la data de 22 noiembrie. La un an de când a devenit pentru prima dată mamă, tânăra este în continuare splendidă și nu se ferește să își arate formele fermecătoare pe rețelele sociale.

Coprezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, în vârstă de 42 de ani, ar fi scos din sărite de imaginile provocatoare pe care le publică soția lui pe rețelele sociale, la mai bine de un an de la nuntă. Una dintre fotografii o arată pe splendida lui parteneră de viață într-o baie, acoperită doar cu un prosop.

Pe de altă parte, Dani Oțil obișnuiește să publice la rândul lui fotografii în care soția sa apare în ținute sumare, chiar spre nemulțumirea unor internauți, care l-au acuzat că are un comportament de „adolescent ieșit la agățat” sau că pozează în ipostaze „jenante”.

Imaginile care il scot din sarite pe Dani Otil
Dani Otil, cu sotia lui, Gabriela, si fiul lor, Luca Tiago

Cum s-au cunoscut Dani Oțil și soția lui

Dani Oțil a cunoscut-o pe Gabriela după ce tocmai terminase o ediție a emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion. În acel moment, fotomodelul purta o rochie de mireasă. Nimeni nu bănuia atunci că ea va ajunge să poarte o astfel de rochie la nunta cu prezentatorul TV.

„Eram la o prezentare și Dani m-a curentat la propriu cu o zgardă de căței răi”, a dezvăluit Gabriela Oțil, pe pagina sa oficială de Instagram.

Recent, soția lui Dani Oțil a spus că își dorește o mașină mai mare, pentru că portbagajul autoturismului pe care îl are în prezent nu este suficient de încăpător pentru bagajele fiului ei și al prezentatorului, Luca Tiago.

Urmăriți Impact.ro și pe