Simona Halep nu se mai ascunde. Cu cine s-a afișat sportiva în plină zi. Toni Iuruc e istorie

Badea Violeta 22.09.2022, 16:12

Simona Halep pare că a renăscut după divorțul de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis și-a operat nasul și a început să profite tot mai mult de timpul său liber. De curând, sportiva a publicat pe o rețea socială o fotografie de la o terasă din București. Aceasta nu era singură, ci însoțită de o persoană misterioasă. Află cu cine s-a afișat fostul lider mondial în plină zi!

Simona Halep, surprinsă la terasă, după ce a redevenit o femeie liberă

Simona Halep pare o altă persoană după ce a redevenit o femeie liberă. Sportiva și-a făcut o intervenție la nivelul nasului, după ce o lungă perioadă s-a confruntat cu probleme de respirație. După operație, fostul lider mondial și-a anunțat fanii că în următoarele săptămâni va fi în repaus, astfel că nu va mai juca tenis în 2022.

„În acest moment nu mă gândesc la altceva decât la recuperare! Ceea ce este sigur e că nu voi mai fi aptă să joc la vreun turneu oficial în 2022.

Sezonul meu s-a încheiat, 2022 a fost un an interesant, cu de toate! Ne vedem în 2023 pe terenul de tenis! Simt că mai am multe de arătat pe teren și câteva obiective”, a scris tenismena pe Facebook.

Acum, Simona Halep și-a surprins, din nou, admiratorii. Recent, aceasta a publicat pe Instagram o imagine de la un local de fițe din Capitală, iar internauții au remarcat imediat că sportiva nu e singură. Aceștia s-au gândit că ar putea fi vorba de o nouă cucerire a Simonei Halep, însă tenismena a preferat să păstreze misterul.

Simona Halep la terasa
Simona Halep a publicat o imagine de la o terasa. Fanii au remarcat ca sportiva era insotita

Simona Halep, în vizită la mănăstire

Zilele trecute, Simona Halep a fost surprinsă de fotoreporterii Prosport în timp ce se închina la Mănăstirea Cașin, semn că se află în căutarea liniștii sufletești. Sportiva a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza divorțului de Toni Iuruc.

Cei doi aveau programată nunta pe data de 13 noiembrie. Tot atunci urmau să aibă loc cununia religioasă și petrecerea. Cu toate astea, tenismena și afaceristul au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...