Produsele care intră în magazinele Lidl de săptămâna viitoare. Toți părinții trebuie să știe

Ioana Bucur 18.08.2022, 10:37
Produsele care intră în magazinele Lidl de săptămâna viitoare. Toți părinții trebuie să știe

Toamna se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă nu doar finalul sezonului de concedii, ci și începutul unui nou an școlar. În rândul părinților, a început deja mobilizarea pentru pregătirea elevilor, listele de cumpărături se fac, la fel și bugetul. La acest capitol, celebrul lanț de supermarketuri a pregătit o surpriză plăcută clienților. Acestea sunt produsele care intră în magazinele Lidl de săptămâna viitoare.

Ce produse intră în magazinele Lidl începând de săptămâna viitoare

Pentru elevii din toată țara a început numărătoarea inversă până la prima zi a noului an școlar. Cu mai puțin de două săptămâni până la revenirea copiilor în bănci, părinții lor au o misiune importantă, aceea de a-i pregăti cu rechizite.

Unii își fac listele de cumpărături, alții au început deja să caute în magazine cele mai bune oferte. Pentru ei, celebrul lanț de supermarketuri a pregătit o surpriză. Produsele care intră în magazinele Lidl de săptămâna viitoare sunt dedicate elevilor.

Clienții vor găsi în catalogul Lidl ghiozdane, penare complet echipate, caiete, instrumente de scris, hârtie colorată sau pensule pentru orele de desen, aparat de laminat, mape, cretă, tablă de scris, cărți pentru cei mici și lista poate continua – toate, la prețuri de nerefuzat.

Un penar ce vine echipat cu 12 carioci, șase creioane colorate, trei agrafe, un creion, o ascuțitoare, o radieră, o riglă, un echer, un pix, un orar și două radiere separabile pentru creion va costa 34,99 de lei.

Pentru un set format din 30 de carioci colorate, clienții vor scoate din buzunar 17,99 lei. La același preț va fi pus la vânzare și un set de 24 de creioane colorate.

Cu 5,99 lei, clienții vor putea cumpăra o ascuțitoare dublă pentru creioane sau o foarfecă.

Produsele care intră în magazinele Lidl de săptămâna viitoare. Toți părinții trebuie să știe

Cât trebuie să scoată clienții din buzunar

Cei care ajung la Lidl vor putea cumpăra un rucsac cu penar, disponibile în două culori, roșu sau verde, cu 69,99 lei. Un caiet A4 cu spirală și 100 de pagini va costa 6,99 lei, un caiet A5 de 24, 48 sau 80 de pagini va costa între 1,39 lei și 2,79 lei. Caietele dictando sau matematică A4 au preţuri cuprinse între 3,59 și 6,49 lei. Tot la Lidl veți găsi caiete de biologie, geografie, muzică și bloc de desen.

Oferta va conține și un bloc de foi colorate pentru creație, la 13,99 lei, pixuri cu gel – set cu 30 de bucăți – la 19,99 lei.

Până pe 28 august, celebrul lanț de magazine pune la bătaie premii speciale pentru clienți, care pot câștiga trei biciclete pliabile, o sută de cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare, utilizabile prin Lidl Plus, dar și cinci Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Cei care vor să participe la concurs nu trebuie decât să achiziționeze înghețată de minimum 15 lei din oricare dintre magazinele Lidl din țară, și să scaneze cardul Lidl Plus, la casa de marcat. Pasul final al încrierii se face prin confirmarea în aplicația magazinului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...