Ilinca Vandici, imagini răvășitoare din vacanță. Vedeta afișează un trup fără cusur în costum de baie. GALERIE FOTO

Andra Daoud 01.08.2022, 16:22

Ilinca Vandici se bucură din plin de vremea frumoasă și de timpul liber și a plecat în vacanță, alături de soțul ei. Dacă până acum și-a obișnuit fanii cu destinații care mai de care mai exotice, de data aceasta vedeta de la Kanal D a ales o zonă accesibilă ca preț, frecventată de mulți români și relativ aproape de casă.

Ilinca Vandici, apariții răvășitoare în vacanță

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, profită de câteva zile de relaxare și au plecat într-o nouă vacanță. Nici nu s-a întors bine din Italia, că Ilinca a dat o fugă în insula Thassos din Grecia, destinație de vacanță aleasă de mulți români în perioada verii. Prezentatoarea TV nu și-a uitat nici fanii de pe rețelele sociale și a publicat câteva imagini din vacanță.

Vedeta s-a lăsat fotografiată pe un yacht, purtând un costum de baie negru, dar și la plajă și în piscină, unde și-a accesorizat bronzul cu ținuta de plajă. Cei care o urmăresc pe vedetă pe Instagram nu au putut să nu remarce cât de bine arată, pentru că orele petrecute în sala de sport și disciplina alimentară își spun cuvântul în cazul ei.

Ilinca Vandici s-a bucurat din plin de călătorii vara aceasta. În luna iunie, a avut parte de o vacanță în Franța și l-a dus pe fiul ei la Disneyland. Apoi, vedeta a plecat cu prietenele ei în Italia, unde a bifat mai multe destinații romantice. Acum a ales Grecia pentru relaxare pe yacht și se bucură de vacanță din plin.

Ilinca Vandici, imagini ravasitoare din vacanta
Ilinca Vandici, in timpul vacantei din Grecia

Ilinca Vandici, despre operațiile estetice

Vedeta nu face un secret din faptul că a apelat, de-a lungul timpului, și la chirurgia estetică pentru a arăta bine. Ilinca a dezvăluit recent, în cadrul unei emisiuni online, ce intervenții și-a făcut.

„Am intervenție la nivelul sânilor de implant mamar. Atât. Operații estetice. Intervenții estetice, da, am și din acelea. Botox o dată pe an îmi pun aici undeva în frunte.(…) Nu sunt adepta neapărat pentru că nu simt că am nevoie acum. (…)

O dată la un an, o dată la un an și jumătate îmi pun, dar îmi pun de bun simț, nu se vede. Și da, tot așa, acum doi ani de zile mi-am pus și acid hialuronic în buze, dar de atunci nu, dar light. Nu am nimic împotriva lor, dar nu simt că este cazul pentru mine, nu știu ce o să se întâmple peste cinci ani, peste zece, dar deocamdată sunt foarte bine așa.”, a spus Ilinca Vandici în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

După ce a bifat mai multe apariții în diverse podcasturi românești, a venit timpul ca Ilinca Vandici să se afle ea în postura de gazdă de podcast. Vedeta a început să filmeze discuții cu diverse personalități, în cadrul unei serii care se intitulează „Te ascult cu Ilinca Vandici”, iar prima ei invitată a fost nimeni alta decât Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe