Imagine virală cu Lia Olguța Vasilescu. Cum arăta în tinereţe actualul primar al Craiovei

Badea Violeta 09.06.2022, 09:22

Lia Olguța Vasilescu este de șapte ani primarul municipiului Craiova. În trecut, aceasta a fost și ministru al Muncii în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă. Cu toate astea, puțină lume știe că cel care a adus-o pe scena politică a fost nimeni altul decât Corneliu Vadim Tudor. Iată cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe, la începutul activităţii sale politice,

Cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe

Lia Olguța Vasilescu, în vârstă de 47 de ani, se află de șapte ani la conducerea orașului Craiova. Aceasta a terminat Facultatea de Litere si Istorie din Craiova, specializarea română-italiană, în anul 1997 și Colegiul Național de Apărare în anul 2001.

De asemenea, edilul Craiovei este doctor în în sociologie, obținând diploma la Universitatea din București. Înainte de a intra în politică, Lia Olguța Vasilescu a lucrat în presă, însă Corneliu Vadim Tudor i-a propus un loc în Camera Deputaților.

Mai târziu, în 2000, aceasta a fost promovată de șeful Partidului România Mare, așa că a devenit deputat. La acea vreme, Lia Olguța Vasilescu avea doar 25 de ani și avea o cu totul altă înfățișare, diferită de cea din prezent. Primarul Craiovei avea părul lung, șaten închis, dar privirea a rămas aceeași.

Imagini rare cu Lia Olguta Vasilescu. Cum arata in tinerete primarul Craiovei

Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit de două ori

Dincolo de carieră, Lia Olguța Vasilescu a avut o viață personală destul de tumultuoasă, a fost căsătorit de două ori. Prima oară s-a întâmpllat în 2002, cu Ovidiu Wlassopol.

La vremea aceea, actualul edil al Craiovei era deputat PRM, în timp ce soțul ei de la acea vreme lucra ca reporter la postul de televiziune Pro TV. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani și au împreună un băiat, pe Robert Ștefan, în vârstă de 13 ani.

Din păcate, Lia Olguța Vasilescu și Ovidiu Wlassopol nu s-au mai înțeles și au hotărât să divorțeze în anul 2016. După acest mariaj, primarul Craiovei s-a căsătorit cu vicepreședintele Senatului, Claudiu Manda, în 2019. Cei doi și-au jurat iubire veșnică în Sala Mare a Primăriei Craiova. Cununia civilă a fost oficiată de primarul de la acea vreme, Mihail Genoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...