Dana Budeanu nu îl iartă pe Klaus Iohannis. Mesajul dur transmis de designer preşedintelui: „E nenorocire lângă reşedinţa lui”

Badea Violeta 26.05.2022, 10:06

Dana Budeanu a oferit o nouă reacție după scandalul deșeurilor din sectorul 1 al Capitalei. Se pare că problemele nu au fost rezolvate nici până acum de autorități, lucru care a înfuriat-o pe celebra creatoare de modă. Designerul și-a amintit că reşedinţa lui Klaus Iohannis se află în același sector și nu înțelege de ce acesta nu ia nicio măsură. Iată mesajul dur pe care l-a transmis vedeta!

Dana Budeanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis

Străzile din sectorul 1 încep din nou să se umple de gunoaie, lucru care o nemulțumește cumplit pe Dana Budeanu. Creatoare de modă nu înțelege de ce Klaus Iohannis nu ia atitudine în această problemă, mai ales că locuiește lângă Parcul Bordei, aflat în același sector. Designerul susține că lângă reședința președintelui zac mormane de gunoaie și nimeni nu pare interesat să rezolve problema.

„Domnule Iohannis, când ieşiţi din Cotroceni, e normal să postez că e iarbă şi nu mai vezi Palatul Cotroceni? Doamna Delia Dinu (consiliera lui Iohannis), băi, fătălăule, vino şi tunde iarba în faţa casei domnului preşedinte!

Ştii unde stă el? Lângă Parcul Bordei. Aţi fost la chermeza aia PNL. În parcul Bordei nu poţi intra! Sunt 60 de coşuri. Sunt mormane. Sunt două luni de neridicat gunoaie. În Parcul Bordei, e nenorocire, lângă reşedinţa preşedintelui.

Sunaţi la Grigore Alexandrescu, nu mint! Spitalul Grigore Alexandrescu a anunţat că vin sute de copii muşcaţi de căpuşe. Dacă o mamă nu vede că cel mic a fost muşcat, e o boală foarte periculoasă. Ne muşcă căpuşele! Am ajuns în ultimul hal!”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

Dana Budeanu
Dana Budeanu

Dana Budeanu a desființat-o și pe Clotilde Armand

Dana Budeanu a luat-o la rost și pe Clotilde Armand. Creatoarei de modă i se pare suspect că nu s-a mai lucrat deloc la dosarul fraudării alegerilor din Sectorul 1. De asemenea, demisia procurorului Sorin Eugen Iaşinovschi, care a instrumentat presupusele fraude, i se pare destul de dubioasă.

„Demisia de o decizie care poate părea suspectă. Nu ştim ce se întâmplă în spatele acestor decizii. Cred că procurorii în general sunt cumva împărţiţi în două. Sunt procurorii de cariera şi celălalt timp de procuror, dezvăltat în timpul mandatului lui Kovesi, aduşi de peste tot, a căror specizalizare era executarea unui ordin. După plecarea doamnei Kovesi a început un soi de gherilă. Nu contează ce tip de procuror. În secunda în care primeşti ordine, eşti umilit!

S-a întâmplat şi la magistraţi acelaşi lucru. În secunda aceea nu te mai poţi baza niciodată, nici dată procurorul este excepţional, că poate duce la căpat o acţiune. Suntem sub hashtag. Mă adresez din postura mea de cetăţean, că doar asta sunt doamnei Scutea (procurorul general al României). O respect, nu cunosc.

Vreau să-i pun problema din poziţia de simplu cetăţean, de cea de mamă. Noi locuim într-un sector, locuim într-un tomberon pentru că aşa s-a hotărât în septembrie 2020 … Vreau să fac o paranteză referitor la declaraţia domnului Orban că Ciucă şi Predoiu i-au fost băgaţi pe gât… Cine i-a băgat pe lista PNL pe Clotilde şi pe Nicuşor?

Cine i-a aprobat pe Nicuşor şi pe Clotilde? La sectorul 1 era domnul Stamule, era şi pe afişe. Era candidat. Am întrebat de n ori! Cine a sunat pentru Clotilde şi pentru Nicuşor? E simplu! — a sunat cineva să se închidă dosarul?”, a mai spus Dana Budeanu în direct la același post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...