Detalii neștiute din viața Deliei Matache. Ce face, de fapt, după concerte (Exclusiv)

Ioana Bucur 25.05.2022, 11:02

Talentată, frumoasă, extravagantă, nonconformistă, cu o carieră de amirat, artista face show cu fiecare apariție, fie că vorbim despre proiectele de televiziune în care este implicată sau pe scenă, în fața publicului său. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, detalii neștiute din viața Deliei Matache. Ce face după fiecare concert.

Delia pregătește surprize mari fanilor

Anii de pregătire, de muncă și sacrificii i-au adus succesul uriaș de care se bucură astăzi. Artista a reușit să își construiască o carieră solidă în televiziune, fiind implicată în două dintre cele mai importante emisiuni de la Antena 1, iUmor și X Factor, dar nu uită să se bucure de viață. Ea și soțul său sunt pasionați de călătorii. Numai în acest an, artista a fost în vacanță în șase țări și, în viitorul apropiat, și-a propus să ajungă și la Cape Town.

Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Delia ne-a vorbit despre „Rockadelia”, cel mai mare show pe care îl va pune în scenă în acest an.

„Rockadelia este cel mai mare show pe care îl organizez anul acesta alături de echipa mea de la Roka Records, este un concept la care ne-am gândit demult, doar că pandemia a pus puțin pe pauză acest proiect.

Și acum mă bucur că se întâmplă și că am ocazia să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show rock, îndrăzneț. Voi avea și invitați care vor veni la Verde Stop Arena pe 1 și 2 iunie: Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, NANE, Macanache, Killa Fonic, EMAA și Paulina”, a spus Delia, pentru playtech.ro.

Artista ne-a dezvăluit și ce face după aproape fiecare concert, cum își „reîncarcă bateriile”. Momentele libere se petrec alături de familie, sunt dedicate odihnei, drumețiilor și călătoriilor.

„Mă odihnesc, alerg, petrec timp cu familia, merg în drumeții, călătorii. (…) încerc să prioritizez să plec în vacanțe de fiecare dată când am zile libere, să urc pe munte, să petrec timp cu familia, cu prietenii”, a explicat artista.

Detalii neștiute din viața Deliei Matache. Ce face, de fapt, după concerte (Exclusiv)

„Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături”

Delia a răspuns și unui set de întrebări – fulger:

  • Știi să cânți la mai multe instrumente. Care-ți este cel mai drag?

Cel mai drag îmi este să cânt la flaut, dar știu să cânt și la pian.

  • Ți-a fost vreodată, teamă, pe scenă, de vreun fan?

Nu, nu a fost cazul vreodată, din fericire.

  • Care e secretul reușitei în cuplu?

Iubire, respect, comunicare, pasiuni comune.

  • Cât de mult înseamnă sprijnul soțului în cariera ta?

Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține, ne sfătuim în orice, suntem o echipă!

  • Cine gătește în familie?

Nu gătim, programul e suficient de încărcat să nu fie timp.

  • Cum e Delia, ca și mătușă?

Mă joc mult cu Jessie și Bobo, mă pun la mintea lor și asta îmi place la nebunie! Sunt adorabili.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...