Cum se simte Maria Ciobanu şi de ce nu a mai venit în România. Ionuț Dolănescu: „Ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”

Badea Violeta 06.01.2022, 10:11
Cum se simte Maria Ciobanu şi de ce nu a mai venit în România. Ionuț Dolănescu: „Ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”

Ionuț Dolănescu face un anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu! Îndrăgita interpretă de muzică populară a fost nevoită să-și petreacă sărbătorile de iarnă în America din cauza problemelor medicale pe care le are. Se pare că starea de sănătate a împiedicat-o să fie aproape de fiul ei! Iată ce a declarat artistul!

Ionuț Dolănescu, anunț trist despre Maria Ciobanu

Maria Ciobanu, în vârstă de 85 de ani, nu mai are nevoie de nicio introducere. Aceasta este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră. Mama lui Ionuț Dolănescu mai este cunoscută și ca ciocârlia muzicii românești.

Îndrăgita artistă s-a retras de pe scena muzicii în urmă cu cinci ani și s-a stabilit în America. Cu toate astea, ciocârlia muzii populare vine destul de des în România și mai apare ocazional pe la diferite evenimente. Din păcate, interpreta nu a putut ajunge în țară și de sărbători din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine climă de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dansa câte zile i-o mai dea Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Ionut Dolanescu si Maria Ciobanu
Ionut Dolanescu si Maria Ciobanu

Unde și-a petrecut Ionuț Dolănescu Revelionul

În cadrul aceluiași interviu, Ionuț Dolănescu a povestit că a ales să petreacă Revelionul în România, în Târgoviște. Artistul se bucură nespus că a putut fi aproape de familia lui.

„Toată luna decembrie am ținut-o în petreceri, am reușit să strângem peste o mie de oameni la restaurantul Los Hornos Madrid. Vor urmă și alte spectacole pentru românii din diaspora, la Milano, Firenze, Roma, spoi în Spania unde sunt mulți români.

Am avut o petrecere foarte frumoasă la Târgoviște, a fost un Revelion pe cinste, sute de oameni s-au distrat până dimineață. Mă bucur că, în sfârșit, după ani de zile, am reușit să fiu alături de familia mea de Revelion”, a mai spus Ionuț Dolănescu pentru aceeași sursă.

Întrebat dacă se teme de coronavirus, fiul Mariei Ciobanu a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că nu. Artistul a dezvăluit că nu a fost infectat cu Covid-19, deși a mers să cânte prin mai multe locuri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...