Cum arată vila scoasă la vânzare de Meghan Markle și prințul Harry. Valoarea ei este de 15 milioane de dolari

Badea Violeta 04.01.2022, 14:09

În urmă cu un an și jumătate, Meghan Markle și prințul Harry luau o decizie neașteptată. Concret, cuplul s-a decis să părăsească Marea Britanie și să se stabilească în Statele Unite ale Americii. Astfel, cei doi și-au achiziționat o vilă de lux în Montecito, acolo unde au încercat să ducă o viață liniștită. Între timp, Meghan și Harry au decis să scoată la vânzare casa. Aceasta arată ca un adevărat palat și costă în jur de 15 milioane de dolari!

Meghan Markle și prințul Harry își vând vila de lux

Meghan Markle și prințul Harry au planuri mari pentru anul 2022. Cuplul a decis să scoată la vânzare vila lor superbă din Montecito, SUA.

Aceasta are nu mai puțin de nouă dormitoare, 16 băi, o piscină imensă, un cinematograf propriu, o sală de gimnastică complet echipată, un spa, o bibliotecă, un birou imens, o cramă impunătoare,o bucătărie, o sală de jocuri și distracții, un teren de tenis, un garaj în care încap nu mai puțin de cinci mașini și un teren destul de mare, conform celor de la The Sun.

„Ei se gândesc să-și vândă vila. Cu toate acestea, casa nu va fi scoasă pe piață din cauza statului lor. Va fi arătată doar oamenilor care dovedesc că sunt clienți serioși și că au fonduri disponibile”, a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Casa cuplului
Casa lui Meghan si a lui Harry

Unde se mută Meghan și Harry

Meghan Markle și prințul Harry vor să schimbe locuința, nu și orașul. Se pare că celebrul cuplu este în căutarea unei case tot în Montecito, acolo unde locuiește și Oprah Winfrey sau Ellen DeGeneres.

Amintim că Meghan și Harry au cumpărat această vila în luna iunie a anului 2020 de la un om de afaceri rus, pe nume Sergey Grishin.

Cu siguranță, cuplul a optat pentru această locație și pentru că este situată pe o stradă privată, ferită de ochii curioșilor și de cei ai paparazzilor.

Cu toate astea, publicul a avut ocazia să le admire vila, deoarece Meghan Markle și prințul Harry au avut mai multe apariții TV din casa lor din Montecito.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...