Anamaria Prodan, ofertă de nerefuzat pentru Kamara, după ce acesta a vorbit despre relația sa cu Corina, iubita lui Reghecampf

Ana Anitoiu 02.12.2021, 14:44

Anamaria Prodan i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat lui Kamara, după ce acesta a vorbit despre relația sa cu Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, care în prezent este însărcinată. Impresara l-ar fi răsplătit pe cântăreț pentru dezvăluirile lui despre această femeie, cu care el a petrecut sporadic câteva seri.

Ce a dezvăluit Kamara despre amanta lui Laurențiu Reghecampf

Recent, au apărut imagini pe internet în care amanta lui Laurențiu Reghecampf apare sărutându-se cu Kamara, precum și un filmuleț ce a fost filmat de artist, în care el o roagă să promită câteva lucruri, pentru binele ei. Artistul a precizat că i-a trimis acestei femei imaginile în urmă cu un an, fără să știe despre legătura ei cu antrenorul.

„Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe.

Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, a spus Kamara, precizând că nu a fost îndrăgostit de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, oferta pentru Kamara, dupa ce acesta a vorbit despre iubita lui Reghecampf
Anamaria Prodan

Kamara, criticat pe internet pentru imaginile cu amanta lui Laurențiu Reghecampf

Deși imaginile ce au apărut pe internet au reprezentat o „porție de răzbunare” pentru fanii Anamariei Prodan, acestea au stârnit și un val de critici la adresa lui Kamara. Mai multe persoane l-au numit pe artist „josnic”, „nemernic” și „jalnic” pentru că a păstrat aceste imagini, dar și pentru că a avut o relație cu o elevă, la vremea aceea.

„Este incalificabil ce a făcut Kamara! A păstrat o înregistrare cu o minoră cu care a avut o relație pentru a o folosi peste ani! Probabil că păstrează înregistrări cu toate iubitele pentru a le șantaja mai târziu” și

„Nici nu îmi dau seama ce ar trebui să vedem în filmarea asta, în afara unui bărbat în toată firea care are o relație cu o elevă”, au fost două dintre comentarii, în timp ce alte persoane l-au acuzat că a vrut să se promoveze în acest fel.

Ce ofertă i-ar fi făcut Anamaria Prodan lui Kamara

Acționar la două noi posturi de televiziune, Realitatea Sportivă și Realitatea Star, impresara Anamaria Prodan i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat lui Kamara. Artistul va fi prezentatorul matinalului de sport, numit „Morning sport”, alături de Gabriela Nastas, la prima televiziune menționată.

Kamara a spus că singura persoană care încearcă să își facă reclamă în tot acest scandal este Corina Caciuc. Artistul a precizat că speră că toată lumea a înțeles acest lucru și că amanta lui Laurențiu Reghecampf este avidă după promovare, deoarece este o persoană necunoscută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...