Cine e şi cum arată a doua soţie a lui Ştefan Bănică Jr. Camelia Constantinescu, mama lui Radu Bănică

Ana Chivu 01.11.2021, 09:21

Cum arată mama lui Radu Ștefan Bănică? Aceasta a fost prima femeie care i-a dăruit un moștenitor celebrului jurat de la ‘X Factor’. Cine este Camelia Constantinescu și ce detalii se cunosc despre ea?

Cum arată Camelia Constantinescu? Femeia l-a făcut pentru prima oară tată pe Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. este unul din cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România. Acesta a fost implicat în mai multe relații amoroase de-a lungul anilor, dar de departe cele mai cunoscute au fost cele care la final i-au adus și câte un copil.

Camelia Constantinescu a fost prima femeie care i-a dăruit un moștenitor. Artistul a cunoscut-o pe aceasta la scurtă vreme după ce se despărțise oficial de Mihaela Rădulescu, iar preț de cinci ani au trăit o poveste de dragoste impresionantă.

Relația dintre ei a fost ascunsă de gurile rele, fiind singura poveste a artistului fără scandaluri publice. Aceștia au decis ca în anul 2006 să meargă pe drumuri separate, lucru știut de fanii cântărețului după ce el începuse să apară la braț cu nimeni alta decât Andreea Marin.

Cu toate astea, el a rămas în relații bune cu mama lui Radu Ștefan Bănică, primul dintre copii care îi calcă pe urme în carieră. Camelia este o prezență extrem de discretă, dar se știe că acum și-a găsit fericirea alături de un medic stomatolog.

Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit mai apoi cu Zâna Surprizelor alături de care o are pe Ana Violeta. Mariajul lor nu a durat mult din cauza infidelității bărbatului. Mai exact, cei doi s-au despărțit oficial în anul 2013. Juratul emisiunii ‘X Factor’ este în prezent căsătorit cu Lavinia Pîrva care l-a făcut tată pentru a treia oară în vara lui 2019.

„Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”

„Când eram mai mic îi ceream mai tot timpul. Însă acum aş putea spune că «am prins schema». Dar da, mă sfătuiesc cu tatăl meu ori de câte ori simt nevoia. Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută.

Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a mărturisit Radu Ștefan într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe