Mihai Bendeac dă de pământ cu PRO TV. De ce nu ar vrea niciodată să lucreze la celebrul post

Beatrice Dumitru 28.10.2021, 09:28
Mihai Bendeac dă de pământ cu PRO TV. De ce nu ar vrea niciodată să lucreze la celebrul post

Mihai Bendeac este una dintre cele mai iubite vedete ale postului Antena 1, cu care are contract de ani de zile. În prezent este jurat la show-ul „iUmor”. Actorul a dezvăluit că a fost ofertat de postul concurent, PRO TV, de două ori. Mihai Bendeac a spus și pentru ce emisiune era dorit de televiziunea din Pache Protopopescu.

La ce emisiunea trebuia să apară Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a spus că a avut două oferte de a lucra la PRO TV. Prima a venit anul trecut, iar a doua chiar anul acesta. Actorul a mai precizat că nu ar fi acceptat propunerile celor de la PRO TV nici în cazul în care nu ar fi avut contract cu Antena 1.

Mihai Bendeac a precizat și de ce a refuzat cele două oferte, dar și ce argumente a foslosit PRO TV pentru a-l convinge să părăsească postul la care lucrează acum. Actorul ar fi trebuit să îi ia locul lui Florin Călinescu, la emisiunea „Românii au talent”.

Mihai Bendeac dă de pământ cu PRO TV. De ce nu ar vrea niciodată să lucreze la celebrul post
Mihai Bendeac a refuzat două oferte de la PRO TV. 

Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru ”Românii au talent”. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a declarat Bendeac la podcastul lui Cătălin Măruță.

Cove și Florin Călinescu au plecat de la PRO TV

În această toamnă, PRO TV a pierdut doi oameni importanți. Gabriel Coveșeanu, prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” a decis să părăsească postul după șase ani de colaborare. Actorul a spus care a fost motivul pentru care nu a mai vrut să lucreze la PRO TV.

Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din Pro TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu”, declara Cove după plecarea de la PRO TV.

Nici Florin Călinescu nu a aut cuvinte de laudă după ce și-a dat demisia de la televiziunea din Pache Protopopescu. Și el a menționat că atmosfera de la PRO TV s-a schimbat mult și nu mai există acel spirit de acum 20 de ani.

„Nu am obosit de atâta PRO TV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. (…) Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție”, a afirmat Florin Călinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...