Gestul unei profesoare din Buzău face înconjurul ţării. Ce a cerut părinţilor să aducă în prima zi de şcoală în loc de flori

Nicu Stan 12.09.2021, 16:20
Gestul unei profesoare din Buzău face înconjurul ţării. Ce a cerut părinţilor să aducă în prima zi de şcoală în loc de flori

O profesoară din Buzău a făcut un gest deosebit, înainte de începerea școlii, care face înconjurul României. Este incredibil ce a cerut părinţilor să aducă în prima zi de şcoală în loc de flori. Se știe că la începerea școlii, cei mai mulți elevi vin la școală cu flori pentru profesoare, învățătoare.

Ce le-a transmis o profesoară din Buzău elevilor săi înainte de a începe școala. Gestul profesoarei a uimit pe toată lumea

Odată cu începerea școlii se obișnuiește ca elevii să ducă un buchet de flori profesoarelor ori învățătoarelor cu care vor face ore tot anul. Ei bine, o doamnă profesoară din Buzău vrea să rescrie povestea primei zi de școală. Ce i-a rugat cadrul didactic pe elevi să aducă în prima zi de școală în loc de tradiționalele flori.

Astfel, cadrul didactic le-a precizat, într-un grup de whatsapp, că se mulțumește cu florile virtuale. De asemenea, a cerut la schimb un lucru foarte firesc pentru cei mulți părinți.

Mesajul profesoarei
Mesajul profesoarei

Profesoara îi roagă pe părinți să aducă rechizite pentru elevii care nu au posibilități

Ea i-a rugat pe părinți să cumpere rechizite pentru elevii care nu-și permit să se pregătească așa cum ar trebui pentru anul școlar 2021-2022. Profesoara în cauză se numește Veronica Bulf și predă elevilor din școala gimnazială ”George Emil Palade”.

”Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru Mediafax, Veronica Bulf.

Ce a cerut Florin Cîțu cu o zi înainte de începerea școlii

Pe de altă parte, premierul Florin Cîțu a avut astăzi o întrevedere cu prefecții din țară pentru a pune la punct ultimele detalii pentru începerea noului an școlar. Astfel, Florin Cîțu, cu o zi înainte de începerea școlii a cerut să se ia măsurile necesare pentru a se creea condițiile igienco sanitare în sute de școli deficitare la acest capitol, precum și sisteme de încălzire în alte sute de școli.

“Începem anul şcolar cu prezenţă fizică, e un lucru foarte important, siguranţa copiilor primează. 2400 de elevi vor începe şcoala în sistem online, din păcate. Vreau să menţinem prezenţa fizică, dar pentru asta e nevoie ca regulile să fie respectate.

139 de școli nu au căldură

Avem destule măşti pentru copii, vom suplimenta dacă va fi nevoie, desigur. 253 de şcoli nu au asigurate măsurile igieno-sanitare, trebuie rezolvată această problemă rapid. De asemenea, 139 de şcoli nu au acces la căldură, lucru de neconceput. Vine frigul, elevii au nevoie de căldură în clase”, a spus Florin Cîțu.

Urmăriți Impact.ro și pe