Scandal de zile mari la Antena 1. Diana Munteanu, atacată fără milă de o actriţă cunoscută: „Amenința că mă bate”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 20:28

A izbucnit un scandal de zile mari la Antena 1. Diana Munteanu a fost atacată fără milă de o actriță cunoscută, care a dezvăluit ce s-a întâmplat între ele în urmă cu ceva timp și ce i-ar fi spus vedeta.

Ce a dezvăluit actrița despre Diana Munteanu

Actrița Lorena Luchian, care a interpretat rolul Danielei în serialul ”Băieți de oraș”, a făcut acuzații uluitoare la adresa Dianei Munteanu. Mai exact, artista a spus că în trecut blondina ar fi amenințat-o cu bătaia.

”Am auzit că a intrat Diana Munteanu la cuțit. La Chefi la cuțite de data asta. Sper să nu plângă iar în pernă să i se ia mackeaju și bronzul din cauză de story postat de mine.

Data trecută când am zis ceva despre ea, această mare vedetă de pe plan lokal, nu putea dormi de nervi și mă amenința prin terți că mă bate și zicea că sunt urâtă și proastă și că nicio operație nu m-ar putea salva.

P.S: Nici nu a fost manevră la Chefi la cuțite. E top pe cuisine. Am auzit că face bezele de ceva vreme, sau ceva de genul. #J*T.”, a fost mesajul publicat de Lorena Luchian, pe Instagram.

Scandal de zile mari la Antena 1. Diana Munteanu, atacata fara mila de o actrita
Diana Munteanu

Cum s-a fotografiat Diana Munteanu la 42 de ani

Între timp, Diana Munteanu a publicat pe internet câteva imagini în care apare în costum e baie, la plajă. Vedeta are un trup de invidiat la vârsta de 42 de ani și ar putea fi confundată ușor cu o tânără care n-a împlinit încă 30 de ani. ”Vă trimit iubire și lumină”, a scris ea în descrierea uneia dintre fotografii.

Se pare că Diana Munteanu a fost în vacanță în Grecia alături de fiul ei, David, în vârstă de 12 ani, pe care-l are din căsnicia cu antrenorul Claudiu Niculescu. Cei doi s-au fotografiat împreună pe plajă. ”Te iubesc și mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat!”, a scris vedeta pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a copilului, în urmă cu trei săptămâni.

Ce părere are Claudiu Niculescu despre Diana Munteanu

Deși căsnicia lor a luat sfârșit în 2014, după șapte ani de căsnicie, Claudiu Niculescu a vorbit frumos despre Diana Munteanu. De altfel, niște prieteni ai lor au dezvăluit în urmă cu ceva timp pentru redacția Playtech-Impact că cei doi se respectă și se gândesc în primul rând la copilul pe care îl au împreună.

”Diana mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Mă interesează viaţa Dianei, îmi doresc să fie sănătoasă. Ştiu că nu există nicio şansă ”să o ia pe arătură”, pentru că este un om cu capul pe umeri. Mă interesează să fie bine tot timpul, este mama copilului meu şi vreau să ştiu că poate avea grijă de David cum trebuie”, le-a spus Claudiu Niculescu apropiaților săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...