EXCLUSIV

Monica Anghel a trecut printr-o dramă de neimaginat: ”Simțeau nevoia să pună mâna pe mine” EXCLUSIV

Dorina Alexandrescu, Alexandru Puiu 31.05.2021, 15:59

Monica Anghel este născută de Ziua Copilului, pe 1 Iunie. Cu o zi înainte de a împlini 50 de ani, solista ne-a povestit, pentru impact.ro, despre copilăria presărată și cu necazuri, dar și despre fiul ei, Aviv.

Drama neștiută a Monicăi Anghel

Monica Anghel ne-a povestit, pentru impact.ro, despre necazurile din primii ani de viața: ”Am copilărit în zona 13 Septembrie. Aici am prins cutremurul din 1977, la nici 6 ani. Ne-am speriat îngrozitor! Tata ne-a scos din casă pe toți, dar el a mai intrat o dată, pentru că era pe foc o oală cu ciorbă de burtă și s-a gândit să nu ia foc”. Trei ani mai târziu, casa din 13 Septembrie în care a solista a copilărit a fost demolată chiar sub ochii ei. ”Ne aflam în casă, pentru că noi nu am vrut să plecăm. Cum să vrei să pleci din casa ta, în care ai crescut și ai amintiri? Parcă văd și acum că a venit o mașină cu un lanț pe o bilă și când a dat cu bila s-a dărâmat un perete al casei. Aveam pe atunci 8-9 ani.

Pentru casa aceasta, dărâmată de comuniști, noi am primit, la schimb, un apartament în cartierul Militari. Mutarea a fost cumplită. Blocul nu era gata și țin minte că m-am dus să duc gunoiul, iar când am revenit în baie, ca să mă spăl pe mâini, mi-a trecut peste picior un șobolan. Țin minte că m-am speriat cumplit, am plâns o oră. Mai târziu, ne-am mutat în casa din zona Unirii, unde a fost altceva, pentru că aveam curte, cum eram obișnuiți. Unul dintre jocurile copilăriei noastre a fost ”Lapte gros”. Mai mergeam la țară, la bunici, unde colindam dealurile și pădurile. A fost frumos. Câți copii din ziua de azi mai trăiesc așa ceva?”, ni s-a mai confesat interpreta.

Drama nestiuta a Monicai Anghel
Drama nestiuta a Monicai Anghel

Monica Anghel: ” Au fost vremuri când am luat bătaie și cu biciul, de la mama”

Artista susține că nu a fost un copil cuminte, astfel că, uneori, lua bătaie chiar și cu biciul de la mama ei. Monica a fost un copil rebel, care pocnea băieții obraznici. ”Simțeau nevoia să pună mâna pe mine, iar acest lucru mă scotea din minți. Îi băteam și abia apoi îi întrebam de ce au pus mâna pe mine! Am făcut multe năzbâtii cu verișoara mea, Clara. Îi luam hainele, pantofii și fardurile mamei și le puneam pe noi!

Pentru asta, mama nu ne certa, dar au fost vremuri când am luat bătaie și cu biciul de la ea”. Tatăl cântăreței a fost sculptor și avea într-o cutie lemne: ”Am vrut să sculptez ceva și mi-am ”sculptat” mâna, de sus până jos. Acesta a fost un moment în care am luat o bătaie zdravănă”, mai afirmă Monica.

Spre deosebire de ea, băiețelul vedetei, Aviv, în vârstă de 10 ani și jumătate, este cu mult mai liniștit. El urmează exemplul tatălui său: ”Îi place să fie aranjat ca tatăl lui, să se îmbrace la costum ca soțul meu. Cu pandemia aceasta am avut bucuria să stau și eu mai mult cu fiul meu, Aviv. Acesta a fost un lucru bun al acestei perioade. Ne-a făcut bine!”, ni s-a mai confesat Monica Anghel.

Urmăriți Impact.ro și pe