EXCLUSIV

Fiul Luminiţei Anghel, noi acuzaţii. Ce îi reproşează tânărul mamei sale adoptive. „Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine”

Oana Pascaru 13.04.2021, 21:11

David Pușcaș (22 de ani) a rupt legătura cu părinții săi adoptivi, fostul mare fotbalist Marcel Pușcaș și solista Luminița Anghel, dar mereu, în preajma sărbătorilor, devine nostalgic. Și-ar dorit să stea din nou alături de ei, în jurul mesei pline cu bunătăți, dar această imagine rămâne doar o amintire frumoasă, când nimic nu părea să îi afecteze fericirea. Nici în acest an, de Paște, David nu este invitat la masă de mama lui: ”Întrebați-o pe mama de ce nu fac Paștele cu ea!”, ne-a spus el, în exclusivitate pentru impact.ro

Luminița Anghel și-a uitat băiatul adoptiv și de Sărbătorile Pascale!

Sărbătorile Pascale se apropie, însă pentru David Pușcaș, înfiat de două personalități din România, nu este un motiv de bucurie. Contactat de reporterii impact.ro, David Pușcaș ne-a dat de înțeles că și-ar dori să petreacă Sărbătorile Pascale alături de Luminița Anghel și de actuala ei familie, însă aceste lucruri nu depind de el:

Nu o să merg la mama de Paște, nu am mai vorbit cu ea. Așa că o să fac Sărbătorile cu prietenii, nu o să fiu înconjurat de familie. Întrebați-o pe ea de ce nu vorbim. Sunați-o pe mama și o întrebați de ce nu fac Paștele cu ea! Ea este adult.

Am încercat să o contactăm și pe Luminița Anghel, pentru un punct de vedere, privind acest subiect delicat, însă nu a răspuns la apelurilor noastre telefonice.

David Pușcaș și Luminița Anghel, pe vremea când se înțelegeau de minune
David Pușcaș și Luminița Anghel, pe vremea când se înțelegeau de minune

David Pușcaș: “Eu sunt omul nimănui. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine”

David Pușcaș ne mai povestea recent, pentru impact.ro:

Eu sunt omul nimănui. Nu am familie, nu am pe nimeni! Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani. Ea este un artist de apreciat, dar, ca om, este un om oribil. Eu sunt al nimănui. Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători.

Luminița Anghel se apără: ” David este fiul meu. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an”

Într-un interviu TV, Luminița Anghel se plângea de comportamentul rebel al lui David Pușcaș:

David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la televizor ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut.

Urmăriți Impact.ro și pe